Terim'e göre en iyisi Iniesta

Güncelleme Tarihi:

Terime göre en iyisi Iniesta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2009 00:00

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) tarafından organize edilen ve Cristiano Ronaldo'nun “2008'in en iyi futbolcusu” olarak seçildiği oylamada oy kullanan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Barcelona takımında oynayan İspanyol futbolcu Andres İniesta'yı yılın en iyisi olarak seçti.

Haberin Devamı

FIFA'ya kayıtlı tüm ülkelerin milli takımlarının teknik direktörlerinin ve takım kaptanlarının oy kullandığı “2008'in en iyileri” sıralamasında 3 futbolcu seçen Fatih Terim, İspanyol İniesta'yı (FC. Barcelona) 1'inci, Portekizli C. Ronaldo'yu (Manchester United) 2. ve Fransız Ribery'i (Bayern Münich) 3. olarak gösterdi.

Oylama listesinde, Barcelona'nın başarılı ortasaha oyuncusu 24 yaşındaki İniesta'ya, Terim ile birlikte Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nın teknik direktörü Petr Rada da ilk sırada yer verdi.

Bu arada milli takım kaptanı olarak oy kullanan Tuncay Şanlı ise İngiliz Steven Gerrard'ı (Liverpool) 1'inci, İspanyol Fernando Torres'i (Liverpool) 2. ve Brezilyalı Kaka'yı (AC Milan) 3. olarak seçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!