Terim Yiğit Gökoğlan’ı istedi

Güncelleme Tarihi:

Terim Yiğit Gökoğlan’ı istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2011 00:00

Hepsi birbirinden ünlü 7 futbolcu transfer ettiren G.Saray Teknik Direktörü, Manisasporlu orta saha oyuncusunu da istedi. Hemen harekete geçen yönetim, Ege kulübüyle pazarlıklara başladı.

Haberin Devamı

KADROSUNU Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Tomas Ujfalusi, Johan Elmander, Fernando Muslera ve Felipe Melo ile güçlendiren Galatasaray, şimdi de Manisasporlu Yiğit Gökoğlan’ın peşine düştü.

Yönetimle görüşen teknik direktör Fatih Terim, 22 yaşındaki futbolcunun transfer edilmesini istedi. Terim’in bu talebinin ardından Yiğit’in transferi için görüşmelere başlayan sarı kırmızılılar, Manisaspor Kulübü’ne bir miktar para ile Mehmet Batdal ve Serkan Kurtuluş’u takas olarak göndermeyi önerdi.

Pino’da sorun çıktı

Siyah beyazlı yönetimin ise cevap vermek için birkaç gün süre istediği öğrenildi.

Öte yandan, teknik direktör Fatih Terim’in gönderilmesini istediği futbolcuların hiçbiri şu ana dek takım bulamadı. Katar ve Brezilya takımlarından teklif alan Juan Pablo Pino, Avrupa’dan iyi bir öneri gelirse Galatasaray’dan ayrılacağını bildirdi. Pino’nun sorun çıkarmasının sebebi ise, sarı kırmızılı kulüpten yılda 1.2 milyon Euro garanti para alıyor olması. 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Kolombiyalı futbolcu, oynasa da oynamasa da her yıl bu parayı alacak. Juan Pablo Pino’nun yanı sıra, Serkan Kurtuluş, Musa Çağıran, Mustafa Sarp ve Mehmet Batdal da bugüne dek herhangi bir kulüple anlaşmadı. Kadroda düşünülmeyen bu oyuncuların Galatasaray’a bir yıllık toplam maliyetinin 2 milyon Euro’yu bulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Forvet de alacağız

G.SARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, bir forvet almayı planladıklarını söyledi. Lig TV’ye konuşan Terim, “Baros ve Elmander bizim güvendiğimiz isimler ama o mevkiye transfer yapmak için uğraşıyoruz” dedi.

Culio, Orduspor yolunda

G.SARAY’ın geçtiğimiz ocak ayında 2 milyon Euro’ya Romanya’nın Cluj takımından satın aldığı Emanuel Culio’ya ayrılık göründü. Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Orduspor’un başkanı Nedim Türkmen, sarı kırmızılı yöneticileri arayarak, Arjantinli futbolcuya talip olduklarını bildirdi. Teknik direktör Fatih Terim’in ‘satılabilir’ raporu vermesi üzerine kulüpler arasında bonservis pazarlığı başladı. Tarafların 1.5 milyon Euro’ya anlaşması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!