Terim: Rakip, maç farketmez

Güncelleme Tarihi:

Terim: Rakip, maç farketmez
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 1999 00:00

Haberin Devamı

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim, kayıpsız kapattıkları Denizlispor maçının ardından, ‘‘Her maça aynı mantıkla hazırlanıp, aynı sistemle oynuyoruz’’ dedi.

Özel önlem yok Denizli deplasmanından da üç puan çıkaran G.Saray'ın teknik direktörü Fatih Terim, maç sonrasında yaptığı açıklamada, ‘‘İç saha veya dış saha diye bir problemimiz yok. Sonuçta her maçı bir statta oynuyoruz. Oyun kalıbımızı uyguluyoruz. Hiç bir takım için özel bir önlem almıyoruz’’ dedi.

İstisna Denizli'de Denizlimaçında sadece tek bir farklı uygulama yaptığını belirten Terim, ‘‘Bir tek ikinci yarıda oyuna aldığım Mehmet'e adam markajı verdim. Bugüne kadar olmayan bir olaydı’’ derken genç kaleci Mehmet'e güvenin tam olduğunu da sözlerine ekledi. Terim, Marcio için de şunları söyledi:

Marcio geliyor ‘‘Marcio oynadıkça kazanacağız. Onun sezon başında önemli eksikleri vardı. Giderek toparlanmaya ve eksiklerini tamamlamaya başladı. Bir futbolcu için futbolda geçerli olan şeyi, vücudunu istediği gibi kullanmayı başarıyor. Değişik bir yapıya sahip. İleride daha faydalı olacaktır.’’ Ruşen GÜVEN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!