Terim: Önce Fiorentina

Güncelleme Tarihi:

Terim: Önce Fiorentina
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2001 00:00

Haberin Devamı

Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim, ‘‘Dünyanın dört bir yanından transfer teklifleri alıyorum. Ama ben, Floransa'da kalmak istiyorum’’ dedi.

Milan başta olmak üzere İnter, Parma, Lazio, Real Madrid ve Barcelona gibi dünyaca ünlü kulüplerden transfer teklifleri alan Fiorentina Teknik Direktörü Fatih Terim, mor menekşeli kulüpte kalmak istediğini söyledi. 8 günlük tatilin ardından takımına 2001 yılının ilk antrenmanını dün akşam yaptıran Terim, idman sonrasında bir basın toplantısı düzenledi.

Kulüp Başkanı Vittorio Cecchi Gori ile büyük olasılıkla Juventus maçından sonra görüşeceklerini belirten Terim şunları söyledi: ‘‘Dünyanın dört bir yanından teklifler alıyorum. Ama ben, Floransa'da kalmak istiyorum. Sorun kesinlikle ekonomik değil. Daha ziyade, sportif yatırımlar ve tesislerle ilgili. Herşey Juventus maçından sonra belli olacak.’’

Terim, şu an için öncelikle Juventus maçını düşündüklerini belirterek, ‘‘Fiorentina tam 10 yıldır Torino'da Juventus'tan tek puan dahi alamamış. Juventus'u kendi sahasında yenip, bir ilke imza atmak istiyoruz’’ dedi. Fiorentina kaptanı Rui Costa'ya da övgüler yağdıran Terim, ‘‘Bana göre Altın Top ödülüne layık bir futbolcu. Onunla gurur duyuyorum’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!