Terim kalıyor

Güncelleme Tarihi:

Terim kalıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Ve İmparator, mesajını TBMM’de verdi

Galatasaray'ın Başkent turunda, Fatih Terim, ANAP Grubu'nda konuştu: ‘‘Bu çok sevdiğim, hepsi birer evladım olan oyuncularımdan ayrılmamak adına her türlü fedakarlığı sonuna kadar yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın’’

bu espri:

Burada

Sayın Yılmaz ile Sayın Süren'in bir komplosu var

bu gerçek:

G.Saray'da kalmak adına her türlü fedakarlığı yapacağım

GALATASARAY, dün Başkent turunda devletin zirvesinde gezerken, teknik direktör Fatih Terim, ANAP Meclis Grubu'nda yaptığı konuşmayla, sarı kırmızılı takımda kalmak için her türlü fedakarlığı yapacağını söyledi. G.Saraylılar, Başkent turunun üçüncü durağı olan ANAP Meclis Grubu'na girerken büyük coşku ve tezahüratla karşılandı.

Komplo var!

ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, konuşmasını yarıda keserek önce Fatih Terim'i kürsüye çağırdı. Yoğun tezahürat ve alkışlarla kürsüye çıkan Terim, sözüne espriyle başlayarak, ‘‘Burada Sayın Yılmaz ile Sayın Süren'in bir komplosu var’’ dedi.

Büyük alkış koptu

Terim konuşmasına, ‘‘G.Saray'da kalmak adına, istikrar adına..’’ diye başlayınca büyük bir alkış koptu ve ‘‘İmparator’’ tezahüratları yapıldı. Terim bir süre bekledikten sonra şöyle devam etti: ‘‘Bir dakika, G.Saray'da kalacağımı söylemedim kalmak adına dedim. G.Saray'da kalmak adına, istikrar adına ve bu çok sevdiğim, hepsi benim birer evladım olan oyuncularımdan, sizlerden ayrılmamak adına her türlü fedakarlığı sonuna kadar yapacağımdan hiç şüpheniz olmasın.’’ Terim'in bu sözleri üzerine ANAP Grubu'nda yine bir alkış koptu.

Süren: Sorunları aştık

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Faruk Süren de, Fatih Terim'in sarı kırmızılı takımda kalacağını vurgulayarak, ‘‘Fatih Hoca'nın gitmesi diye bir şey söz konusu değildi. Kalması için, görevini sürdürmesi için gereken maddi ağırlıklı sıkıntılar vardı. Bugün burada bunları da aştık. Şimdi artık sorun yok. Fatih hoca bizim hocamızdır’’ diye konuştu.

Hükümet zirvesi

G.Saray Kulübü Başkanı, yöneticiler, teknik kadro ve futbolcular, Ankara'da, Başbakan Bülent Ecevit, Başbakan Yardımcısı Devlet Bahçeli. ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz, DYP Genel Başkanı Tansu Çiller ve Fazilet Partisi Genel Başkanı Recai Kutan'ı ziyaret ederek destek talebinde bulundular.

Osmanlı'dan görüntülü chat hizmeti

OSMANLI Bankası, internet şubesi ile müşterilerine ‘‘görüntülü f-chat’’ hizmeti vermeye başladı. Osmanlı Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, görüntülü f-chat, klasik chat'ten farklı olarak karşınızdaki kişiyi görememe sorununu ortadan kaldırarak, müşteriler ve müşteri temsilcilerinin fotoğrafını ekranda görebilme olanağı sağlıyor. Banka müşterileri, görüntülü f-chat sistemiyle müşteri temsilcisine doğrudan ulaşarak, herhangi bir konudaki ihtiyaçlarını belirtebilecekler.

Çiçekçi borçları ertelendi

TARIM ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Yusuf Gökalp, kesme çiçek üreticilerinin zirai kredi borçlarının bir yılı ödemesiz, bir yılı da faizsiz olmak üzere 2 yıl ertelendiğini bildirdi. Gökalp, yaptığı açıklamada, kesme çiçek sektöründe faaliyet gösteren üreticilerin içinde bulunduğu sıkıntıdan dolayı Ziraat Bankası'na olan borçlarını ödeyemediklerini, bu yüzden de dünya pazarlarında rekabet edemediklerini kaydetti. ektörün 5 bine yakın çalışanı bulunduğunu hatırlatan Bakan Gökalp, Ziraat Bankası'na olan borçların, bir yıl ödemesiz, bir yılı da faizsiz olmak üzere 2 yıl ertelendiğini açıkladı.

Tetra Pak plastik ambalajda

SIVI gıda ambalaj sektörü kuruluşu Tetra Pak, karton ambalaj sektöründen sonra plastik ambalaj sektörüne de girecek. Tetra Pak Türkiye Genel Müdürü Jan Hildingstam, düzenlediği basın toplantısında şirketin geçen yılki faaliyetleri ve 2000 yılı hedeflerine ilişkin bilgi verdi. Uzun ömürlü süt ve diğer gıda ürünlerine yönelik aseptik karton ambalajlama sistemlerinde önemli bir pazar payına sahip olan İsveç sermayeli Tetra Pak'ın 14 yıldır Türkiye pazarında faaliyette bulunduğunu hatırlatan Hildingstam, şirketin, sıvı gıda işleme ve karton ambalajlama sistemlerinin yanı sıra plastik PET ambalaj imalat ekipmanları da sunarak faaliyet alanını genişleteceğini bildirdi.

Türk yazılım şirketinin başarısı

LOGO Business Solutions'ın (LBS) ERP çözümü Gold Open 5, Microsoft Backoffice logosunu almaya hak kazandı. LBS'den yapılan açıklamaya göre, Gold Open 5, Microsoft'un test merkezi Veritest'te tüm güncel ve yeni gereksinimleri karşıladığını kanıtlayarak, kalitesini tescil etti. Böylece, dünyanın bu logoya sahip sayılı kuruluşları arasında yerini alan LBS'nin, aynı zamanda Türkiye'nin Microsoft Backoffice logosuna sahip ilk ve tek firması olma ünvanını kazandığı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!