Terim G.Saray için umut oldu

Güncelleme Tarihi:

Terim G.Saray için umut oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2011 00:00

AK Parti'nin 3'ncü Bölge, 4'ncü sıra milletvekili adayı, eski milli futbolcu Hakan Şükür, Manisa'da partisinin seçim çalışmalarına katıldı.

Haberin Devamı

Şükür, kötü geçen bir sezonun ardından teknik direktör Fatih Terim'in Galatasaray'ın başına getirilmesini, "Umut oldu" diye değerlendirdi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Hakan Şükür, partisinin Manisa İl Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Gençlik Şöleni'ne katılmak için öğlen saatlerinde kente geldi. Bu gece Cumhuriyet Meydanı'nda Mustafa Ceceli'nin sahne alacağı şölende, eski milli futbolcu Hakan Şükür de partililere seslenerek 12 Haziran'daki genel seçimler için destek isteyecek.

Manisa'da ilk olarak Sultan Camisi'nde Cuma Namazı'nı kılan Şükür'e çıkışta, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Şükür, yağmura aldırış etmeyerek, beraberindeki AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve AK Parti Manisa Milletvekili adayları Selçuk Özdağ, Sait Han Bakşi ve bazı partililerle esnafı ziyarete edip, sorunlarını dinledi, karanfil dağıttı.

Haberin Devamı

Manisa'nın kendisine uğurlu geldiğini belirten Şükür, "Buradan Olimpik Milli Takımı ile kamp yaptık. Daha sonra katıldığımız turnuvada Avrupa Şampiyonu olduk. Genç yaşımdan bu yana Manisa'da katıldığımız organizasyon ve müsabakalarda hep rekor kırdık. 241. golümü de burada attım" dedi.

Gazetecilerin teknik direktör Fatih Terim'in tekrar Galatasaray'ın başına getirilmesiyle ilgi bir soruya Şükür, "Kötü bir sezonun ardından gelişi umut oldu. Eski arkadaşlarımız yavaş yavaş tekrar kulüp bünyesine çekilmeye başlandı. Bu da geçmişte yapılan hataları kabullenildiği anlmamına gelen bir durum oldu. Umarım bu arkadaşlarımızla birlikte camia çok güzel günler görür" diye cevap verdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!