Terbiyesizler!..

Güncelleme Tarihi:

Terbiyesizler..
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 1998 00:00

Sanlı SARIALİOĞLU
Haberin Devamı

Gülmüyorum, nasıl gülmeyeyim... Kızıyorum, nasıl kızmayayım... Beşiktaş F.Bahçe'ye yenildi, yer yerinden oynadı. Aman efendim, ne laflar, ne serzenişler, ne sorular, inceden inceye ne dokunuşlar. Vaay, nasıl yenilirsin! Ertuğrul nasıl kendi kalesine gol atar. Az kaldı ikinci golü de Oktay Beşiktaş filelerine gönderiyordu, top direkten döndü. Gördünüz mü, F.Bahçe seyircisi, oyundan çıkarken Mehmet'i nasıl alkışladı.

Tuhaf, garip bir millet olduk. Herşeyi en kötü yönüyle görmeye çalışıyoruz. Herkes soruyor, ‘‘Şike mi?’’ Telefonlar durmadan çalışıyor, ‘‘Şike mi?’’ Beşiktaş ve şike; olacak iş değil. Şaşırıyorum, üzülüyorum, sinirleniyorum. Kara lekenin en büyüğünü tükürükle adamın alnına yapıştırmak isteyen şu densizlere, şu terbiyesizlere bakın siz.

Senin hiçbir hedefin yok, karşındaki takım da küme düşmemeye veya şampiyonluğa oynuyorsa yandın ki yandın. Tek kurtuluşun kazanmak, en azından berabere kalmak. Bunu gerçekleştiremedin mi hayatın söndü demektir.

Bursa Şeker'e yenildi, hemen ertesi gün dünya dürüstü Rasim'in kafasına insafsızca indirdiler baltayı. Beşiktaş, F.Bahçe'ye yenildi, baltalar tekrar ellere alındı. Şimdi koparılacak yeni kelleler aranıyor. Bursaspor, G.Antep'e yenildi, lanet ağızlar bir kez daha başladı irin kusmaya. Vanspor, Şekerspor'a yenilmedi, namusunu kurtardı. Tersi olsaydı yaylım ateşine tutulacaktı. Önümüzdeki iki haftada da aynı senaryolar ortaya konulacak. Kelle avcıları, ellerinde baltalarla kurban arayacak.

KAPATIN AĞZINIZI

Dünyanın en kolay işi insanları karalamak. At çamuru, karıştır ortalığı, sonra geç karşısına oğuştur ellerini. Oh, ne güzel değil mi? Yok beyler yok, insanların hepsi sizin bildiğiniz gibi öyle sahtekar değil, iğrenç değil. Beşiktaş bu sezon F.Bahçe'den önce tam 10 takıma daha yenilmiş. Şekerspor'a, Kayseri'ye, Çanakkale'ye, önüne gelene yenilmiş. Dış sahada oynadığı her iki maçtan birinde yenilmiş. Eski yenilgilere laf yok. Hadi be...

Beşiktaş bitmiş, tükenmiş, Türkiye Kupası'nı kazandıktan sonra heyecanını iyice yitirmiş, kepenkleri indirmiş. Ayrıca kadrosu son derece yetersiz. Haa, tamam, bu denli kötü oynamaları ayıp, çok ayıp. Herkes kafasının içine şu gerçeği iyice yerleştirsin; Beşiktaş asla ve asla şike yapmaz.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!