Tepkilerin nedeni Süper Final ve şike!

Güncelleme Tarihi:

Tepkilerin nedeni Süper Final ve şike
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2012 01:23

Ali Dürüst, “34 haftalık maratondan sonra böyle bir yarışa girilince herkes strese girdi. Şike iddianamesi de herkesi gerdi” dedi.

Haberin Devamı

GALATASARAY Kulübü İkinci Başkanı Ali Dürüst, Beşiktaş’a pozisyon vermeden net bir skorla kazandıklarını söylerken, maçtaki tepkilerin nedeni olarak Süper Final uygulamasını ve şike operasyonunu gösterdi. Dürüst, şunları söyledi:

İnşallah biter

“34 haftalık maratondan sonra böyle bir yarışa girilince olağanüstü durum yaşandı. Hepimizi stres altına soktu. Taraftarları da, oyuncuları da soktu. Oyuncular bitmiş bir şampiyonanın stresini tekrar yaşadılar. Şike iddianamesi herkesi gerdi. Tabii taraftarlar tepkilerini fazla dile getirdiler. Bu sezonun stresidir bu. İnşallah hayırlısıyla şu sezonu bitirelim, önümüzdeki dönem daha iyi olacak.

Futbol hatalar oyunudur

Televizyondan bakılır. Ofsaytsa onu hakem hatası olarak değerlendirilir. Futbol hatalar oyunudur. Oyuncular da hata yapıyor. Eboue’nin hareketinde abartı görmüyorum. Oyuncular da zaman zaman eziliyorlar. Melo’nun sevinci de normal. Oyuncular böyle sevinçler  gösterebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!