Teniste madalyalar sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Teniste madalyalar sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2011 18:12

11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nda teniste tek bayanlarda Letonyalı sporcu Jelena Ostapenko altın madalya kazandı.

Beşirli Mahallesi'nde bulunan 4 bin 500 seyirci kapasiteli ana kortta oynanan final müsabakalarında, tek bayanlarda Letonyalı sporcu Jelena Ostapenko, Rus rakibi Ulvana Ayzatulina'yı 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek altın madalyayı elde etti.

Tek bayanlarda Çek Cumhuriyeti'nden Katerina Siniakova da İtalyan Beatrice Lombardo'yu 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

TEK ERKEKLERDE ALTIN MADALYA İSVEÇ'İN

Tek erkeklerde ise İsveçli sporcu Elias Ymer Wondwosen, Rusya'dan Dannil Medvedev 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek altın madalyayı elde etti.

Üçüncülük-dördüncülük maçında ise Belçikalı Clement Geens, İsveçli Daniel Lennart Windahl'i 6-2, 4-6 ve 6-3'lük setlerle 2-1 yenerek bronz madalyaya kazandı.

ÇİFT BAYANLARDA ÇEK CUMHURİYETİ

Teniste son final karşılaşmaları çift bayanlar ve çift erkekler takımları arasında gerçekleştirildi.

Çek Cumhuriyeti'nden Kristyna Rouckova ile Katerina Siniakova ikilisi, İtalyan rakipleri Deborah Chiesa ve Beatrice Lombardo'yu 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek altın madalyayı elde ettiler.

Çift bayanlarda üçüncülük-dördüncülük karşılaşmasında Litvanya'dan Justına Mikulskyte ile Ugne Akvıle Parazinskaite ikilisi Slovenya'dan Pia Cuk ve Natalija Sipek ikilisi'ni 6-1 ve 6-2'lik setlerle yenerek bronz madalya kazandılar.

ÇİFT ERKEKLER

Çift erkeklerde Polonyalı sporcular Kamıl Adrian Majchrzak ile Phillip Gresk ikilisi, Çek Cumhuriyeti'nden Pavel Staubert ile Jaroslav Vondrasek ikilisi'ni 7-6 ve 7-5'lik setlerle 2-0 yenerek altın madalya kazandılar.
Belçika Clement Geens ve Omar Salman ikilisi de Rusya'dan Dmıtry Mnushkın ile Dannıl Medmedev ikilisi'ni 6-0 ve 6-2'lik setlerle 2-0 mağlup ederek bronz madalya ile oyunlardan ayrılmayı başardılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!