Temsilcilerimizin TOP 16 programı

Güncelleme Tarihi:

Temsilcilerimizin TOP 16 programı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2011 16:18

Turkish Airlines Euroleague TOP 16'da mücadele edecek olan Fenerbahçe Ülker ve Efes Pilsen'in maç programları belli oldu.

Haberin Devamı

İlk tur grup maçlarında C Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker grubunu 7 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 2. sırada tamamlamıştı. Top 16 grup kuralarına 2. torbadan giren Fenerbahçe Ülker, 1. torbadan Olympiakos, 3. torbadan Zalgiris ve 4. torbadan Valencia'ı çekti.

Efes Pilsen ise ilk tur maçlarında D Grubu'nda yer aldı ve grubunu 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet ile 3. sırada bitirdi. EfesPilsen, 1. torbadan Montepaschi Siena, 2. torbadan Real Madrid ve 4. torbadan Partizan'ı çekti. İki takımımızında TOP 16'da oynayacağı maçların fikstürü belli oldu.

FENERBAHÇE ÜLKER'İN İLK MAÇI DEPLASMANDA

Top 16'da H Grubu'nda yer alan Fenerbahçe Ülker, ilk maçını 20 Ocak Perşembe günü saat 21:45'te deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak. Temsilcimiz, 2. hafta ise 27 Ocak Perşembe günü sahasında İspanyol temsilcisi Valencia'ı konuk edecek. 3. haftada Fenerbahçe Ülker, 2 Şubat Çarşamba günü evinde Zalgiris ile karşılaşacak. Bu iki takım THY Euroleague 4. haftasında 16 Şubat Çarşamba günü bu sefer Zalgiris'in sahasında mücadele edecek. Fenerbahçe Ülker 5. haftada 24 Şubat günü kendi sahasında Olympiakos'u ağırlayacak. Euroleague'in son haftasında ise temsilcimiz deplasmanda Valencia ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

TOP 16'da G Grubu'nda mücadele edecek Efes Pilsen, ilk maçında 19 Ocak Çarşamba günü sahasında saat 20:15'te İtalyan temsilcisi Montepaschi Siena ile karşılaşacak. Temsilcimiz 2. hafta ise 26 Ocak Çarşamba Partizan deplasmanında galibiyet arayacak. 3. haftada Efes Pilsen, 3 Şubat Perşembe günü İspanya deplasmanında Real Madrid ile karşılaşacak. Bu iki takım 4. hafta maçında 17 Şubat Perşembe günü bu sefer Sinan Erdem Spor Salonunda mücadele edecek. THY Euroleague 5. haftasında Efes Pilsen 23 Şubat Çarşamba günü deplasmanda Montepaschi Siena karşısına çıkacak. Euroleague'in son haftasında ise temsilcimiz evinde Partizan ile karşılaşacak.

THY Euroleague Top 16'da son hafta maçlarının programı daha sonra açıklanacak. Grup aşaması sona erdiğinde ise kendi gruplarında ilk 2 sırayı alacak takımlar çapraz eşleşme ile çeyrek finalde karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!