Tekvandoda Avrupa 3.sü Gazi Üniversitesi

Güncelleme Tarihi:

Tekvandoda Avrupa 3.sü Gazi Üniversitesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2013 12:49

Gazi Üniversitesi, 3. Avrupa Üniversitelerarası Tekvando Şampiyonası'nda takım halinde üçüncü oldu.

Haberin Devamı

Gazi Üniversitesi, 3. Avrupa Üniversitelerarası Tekvando Şampiyonası'nda takım halinde üçüncülük elde etti.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencilerinden oluşan tekvando takımı, Avrupa Üniversite Spor Birliği'nin 21-25 Kasım tarihlerinde Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlediği şampiyonada üçüncü oldu.

Şampiyonaya 7 erkek ve 5 kadın olmak üzere 12 sporcuyla katılan Gazi Üniversitesi Tekvando Takımı, organizasyonda 2 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı.

Bayanlarda Duygucan Demirdelen ve Cansel Deniz'in altın madalya aldığı şampiyonada, Hülya Kaya bronz madalya elde etti. Erkeklerde ise Hüseyin Bezci gümüş, Refik Erdem Koç, İsmail Akkuş ve Burak Ozan Karaca da bronz madalyayı boynuna taktı.

Gazi Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hüseyin Gümüş başkanlığındaki kafile, kupalarıyla birlikte Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber'i makamında ziyaret etti. Sporcuları tebrik eden Prof. Dr. Büyükberber, "Türkiye'yi tek başınıza temsil ettiniz. Bu bizim için çok gurur verici. İnşallah bu başarının devamı gelir. Biz de size gereken her türlü desteği sağlarız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Büyükberber, sporculara teşekkür belgesi verdi.

BAKMADAN GEÇME!