Tekirdağ'da kick boks şöleni

Güncelleme Tarihi:

Tekirdağda kick boks şöleni
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2011 16:12

Tekirdağ Belediye Başkanlığı bu yıl ilk kez sahil dolgu sahasında profesyonellere yönelik Kick Boks turnuvası düzenledi.

Haberin Devamı

Tekirdağ sahilinde oluşturulan ringlerde yapılan '444 Ergen Ring Ateşi' profesyonel Kick Boks müsabakalarına 23 sporcu katılırken, Tekirdağlılar da müsabakalara yoğun ilgi gösterdi. Yerli ve yabancı sporlarında yer aldığı turnuvayı Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Gençlik Spor Kulübü Başkanı Ali Kılıç, Çocuklar Duymasın dizisinde 'çaycı Hüseyin' karakteri ile tanınan Alparslan Özmol ile çok sayıda sporsever katıldı. Turnuvayı organize eden Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, sosyal faaliyetlerin ve desteklerinin yanı sıra sportif çalışmalar da yaptıklarını ifade ederek "Kültür ve sanatın yanı sıra vatandaşlarımızı sporla buluşturduk. Bundan sonra da buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.

Ünlü sanatçı Erol Büyükburç ile Rusya Devlet sanatçısı Ahmet Ahmetov'un konser verdiği gecede Alparslan Özmol da izleyenleri esprileriyle kahkahalara boğdu. Gecenin en önemli maçında turnuvaya Azerbaycan'dan katılan Perviz Abdullayev ile Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nden gelen Kadir Taştan karşı karşıya geldi. Adeta kıran kırana geçen müsabaka sonunda Azeri sporcu Perviz Abdullayev galip geldi.

Haberin Devamı

YUHALANINCA MİKROFONU ALDI

Turnuvada 72.5 kiloda Salih Yıldız ile karşılaşan Azeri sporcu Saki Ayvazov maçtan yenilgi ile ayrıldığında seyirciler tarafından yuhalandı. Buna kızan Ayvazov eline mikrofonu alarak "Türk yada Azeri farketmez, biz spor yapmak için buradayız. Lütfen yuhalamayın" diyerek tepkisini dile getirdi.

Gece yapılan turnuva maçlarının ardından sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!