Tekden Denizlispor'un hedefi 3 puan

Güncelleme Tarihi:

Tekden Denizlisporun hedefi 3 puan
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2014 13:54

Tekden Denizlispor Genel Menajeri Kenan Atik, Boluspor maçında kendilerine yakışır bir mücadeleyle 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Haberin Devamı

Atik, yaptığı açıklamada, Denizlispor'un köklü bir kulüp olduğunu, Boluspor ile oynayacakları maçın, ligden düşecek son takımın belirlenmesine etki edeceğini, ancak bunun kendilerini ilgilendirmediğini belirtti. Boluspor maçına, ideal kadrolarıyla çıkacaklarını kaydeden Atik, "Ligden 4. takım olarak hangi takımın düşeceği veya hangi takımın ligde kalacağı bizi ilgilendirmiyor. Boluspor maçında, Denizlispor'a yakışır bir biçimde çıkıp mücadele edeceğiz, hedefimiz ligi 3 puanla tamamlamak" dedi.

Atik, bu sezon zor günler geçirmelerine rağmen çok önemli bir başarı grafiği çizdiklerini dile getirerek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Liglerde her takımın yaşayabileceği ekonomik sıkıntılar yaşadık fakat Denizlispor'un bir marka olduğunu hiç unutmadık. Futbolcu arkadaşlarımız, teknik heyetimiz, yönetimiz ve şehrin ileri gelenlerinin el birliğiyle ile lige tutunduk. Liginden düştü gözüyle bakılan Denizlispor, şu an gol averajıyla ligin 9. sırasında. Bu bizim için büyük bir başarıdır. Futbolcu arkadaşlarımızı, bu onurlu davranışlarından dolayı kutluyorum. Önümüzdeki sezon herkes üst sıraları oynayan bir Denizlispor izleyecek. Bunun için çalışmalara başladık."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!