Tek rakibimiz Almanya

Güncelleme Tarihi:

Tek rakibimiz Almanya
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2010 00:00

Oğuz Çetin, Euro 2012 elemelerinde Almanlar’la çekişeceğimizi, Honduras maçı kadrosunu ise kendisinin belirlediğini açıkladı.

Haberin Devamı

HONDURAS maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Milli Takım Sorumlu Yardımcısı Oğuz Çetin, “2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda tek rakibimiz Almanya olur. Ama diğer maçlara da iyi motive olmalıyız” dedi.
Hedef final
Yardımcı antrenör Engin İpekoğlu ve Milli Takımlar Doktoru Cengiz Dinç ile basının karşısına çıkan Çetin, Euro 2012 için eleme grubunu lider bitirebileceklerini dile getirerek, “Birinci hedef Avrupa Şampiyonası’na katılmak. Katılırsak neler yapacağımızı hepimiz biliyoruz. 2012’deki Türkiye’nin doğal hedefi final olmalıdır” diye konuştu.
İkinci adam
Bugüne kadar Hiddink ile iki kez bir araya geldiğini anlatan Çetin, Hollandalı hocanın da Türkiye’nin Dünya Kupası’na gidememesine şaşırdığını belirtti. Hiddink ile Honduras maçı hakkında da konuştuklarını kaydeden Çetin, bu maçla ilgili kadro belirlenmesi ve sorumluluğun ise kendisine ait olduğunu söyledi. Honduras maçı için çağırmadıkları oyuncuları da yakından takip ettiklerini ve ileride kadroya alabileceklerini vurgulayan Çetin kendi geleceğiyle ilgili ise, “Bu görevden sonra beni artık ikinci adam olarak görmezsiniz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!