Taraftara çağrı

Güncelleme Tarihi:

Taraftara çağrı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2009 11:58

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, taraftara, yarın oynayacakları Antalyaspor maçında takımlarını yalnız bırakmama çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Hurma, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor'un tarihinde ilk kez  Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturarak büyük başarı yakaladığını belirtti.
Bu başarının korunması ve istikrarın sağlanması için taraftar desteğinin  büyük önem taşıdığını dile getiren Hurma, şunları söyledi:

“Takımımızın yakaladığı bu tarihi başarıyı sürdürmek için taraftarımızın  desteğini bekliyoruz. Bunun için yarın oynayacağımız Antalyaspor maçı büyük önem  taşıyor. Bu maçtan 3 puan alarak devre arasına lider girmek istiyoruz. Bu nedenle  taraftarlarımızdan takımlarını yalnız bırakmamalarını, tribünleri doldurmalarını  ve maç boyunca takımımıza destek olmalarını bekliyoruz. Zaten bunun için bilet  fiyatlarını da düşük tuttuk.”
Antalyaspor maçının biletlerinin bittiği yönünde bazı asılsız bilgiler  ortaya atıldığını da hatırlatan Hurma, bugün itibariyle henüz 13 bin civarında  bilet satıldığını kaydetti.

33 bin kişilik Kadir Has Stadı'nda halen 20 bine yakın biletin alıcı  beklediğini ifade eden Hurma, tüm sporseverleri karşılaşmayı izlemeye davet  etti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!