Taraftar transfer istiyor

Güncelleme Tarihi:

Taraftar transfer istiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2011 10:02

Sivasspor taraftarı, yeni sezonda takıma her mevkide takviye yapılmasını istiyor.

Ligde son 2 sezonda, eski başarılı günlerinden uzak bir performans sergileyerek küme düşme korkusu yaşayan Sivasspor, yeni sezonda sıkıntı yaşamamak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen kırmızı-beyazlı ekip, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ve teknik direktör Rıza Çalımbay'ın koordinesinde transfer çalışmalarına devam ediyor.

Şu ana dek Fransa Birinci Lig takımlarından Sochaux'ta top koşturan Senegalli savunma oyuncusu Jacques Faty ve Ofspor'dan genç kaleci Nihat Şahin'i kadrosuna katan Sivasspor, transfer listesinde yer alan bazı oyuncularla da görüşmelerini sürdürüyor. Kadrodaki bazı futbolcularla yollarını ayıran, bazıları ile de yol ayrımında olan Sivasspor, yeni sezonda büyük ölçüde yenilenmiş bir kadroyla mücadele etmenin planlarını yapıyor.

Transfer çalışmaları sürürken, kulübün resmi internet sitesinde açılan ankette de taraftarlara transfer yapılacak mevkilere ilişkin görüşleri soruluyor. 2010-2011 futbol sezonunun sona ermesinin hemen ardından açılan ankette, katılımcılara “Sizce, Sivassporumuz hangi mevkilere transfer yapmalı?” sorusu yöneltiliyor. Şu ana dek 818 kişinin oy kullandığı ankette, katılımcılar her mevkiye transfer yapılmasını istiyor.

Katılımcıların yüzde 24'ü (198 kişi) kaleci, yüzde 28'i (232 kişi) defans oyuncusu, yüzde 22'si (179 kişi) orta saha oyuncusu, yüzde 26'sı (209 kişi) ise forvet oyuncusu transfer edilmesini istiyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!