Tanjevic Milli Takım'da kalsın

Güncelleme Tarihi:

Tanjevic Milli Takımda kalsın
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2009 00:00

TANJEVIC bu kadar tecrübesine rağmen kötü bir takım antrenörü olduğunu gösterdi. Yanlış beşle çıktı, çok oyuncu değiştiriyor.

Haberin Devamı

3 tane süper uzun var takımda, ama o ilk 12 dakika 4 kısa ile oynadı. Milli Takım’daki antrenörlüğü onun bu taktiklerini taşıyabilir, ancak F.Bahçe’deki görevinden yarın ayrılmalı.

1891’de James Naismith basketbolu yaratan adamdır. 1897’de kural haline gelen bu oyun, 5 kişiyle 20’şer dakika iki devre ile oynanır. Ancak bu oyunu yaratan bilmedi ki, Türkiye’de 120 yıl sonra bir basketbol maçı 3 saat sürecek.

Yıldırım Kerem’i almalı

Fenerbahçe takımında 1 numara yok, 4 numara yok. Türkiye’deki en iyi 1 numara Efes Pilsen’li Kerem Tunçeri. Aziz Yıldırım, ne yapıp edip onu almalıdır. İlk 10 dakikada 10 tane üçlükten bir tanesi girdi.

F.Bahçe’nin en iyisi Ömer Onan’dı. Sert savunmacı olmasına rağmen ilk faulü 23. dakikada aldı. G.Saray’ın savunma yönü güçlüydü. Normal süre 56-56 bittiğinde G.Saray taraftarları avantaj takımlarında olmasına rağmen kaybetmiş gibi salonu allak bullak etmelerini anlayamadım. Eskiden Ülker ve F.Bahçe iki ayrı takımdı. İkisi birleşti ve bütçesi 4 katı olmasına rağmen sadece Ülker den sponsorluğu alan G.Saray’ı yenemediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!