Taner Nakıboğlu: Önce play-off sonra Avrupa

Güncelleme Tarihi:

Taner Nakıboğlu: Önce play-off sonra Avrupa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 20:28

Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Geçen yıl EuroChallenge’ta Avrupa üçüncüsü olan takımımız, bu sezon Fenerbahçe, Anadolu Efes ve Beşiktaş’tan sonra Galatasaray’ı da devirdi. Hedefimiz play off’a kalarak bu sene için de Avrupa vizesi almak” dedi.

Haberin Devamı

Türkiye Basketbol Ligi’nde bu sezon oynadığı basketbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Royal Halı Gaziantep, son olarak Pınar Karşıyaka ve Galatasaray’ı üst üste mağlup ederek, ligde 9. sıraya yükseldi. Ligde topladığı 39 puanla Galatasaray ve Beşiktaş’ın 1 galibiyet gerisinde, Banvit ve Torku Konya ile aynı puanda bulunan Gaziantep ekibi, play off hedefine doludizgin devam ediyor.

Gaziantep’e maddi manevi büyük destek veren Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu, “Royal Halı Gaziantep’in play off’lara kalacağına inanıyorum. Ben bu takıma güveniyorum. Bu sezonki hedefimiz normal sezonu ilk 8 arasında bitirmek. Ve bunu başaracak gücümüz de var. Yarın (bugün) karşılaşacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyesi de önemli transferler yaptı ve kaliteli bir ekip ama onları da yeneciğimizi düşünüyorum. Bundan sonra önümüzdeki tüm maçları kazanacağımız inancındayım” dedi.

‘GAZİANTEP’E DESTEĞİMİZ SÜRECEK’

Nakiboğlu, “Geçen sezon EuroChallenge’da Avrupa 3.’sü olduk, gelecek sene de hedefimiz EuroChallenge yada Eurocup’ta ülkemizi başarıyla temsil etmek, inşallah bu hedefe de ulaşacağız” diye konuştu.
Bu sezon ligde maddi anlamda zor günler geçiren G.Saray Liv Hospital Koçu Ergin Ataman’ın geçen hafta Zirve Üniversitesi’nde yapılan söyleşide, “En büyük sıkıntımız Royal Halı Yönetim Kurulu Başkanı Taner Nakıboğlu gibi bir sponsorumuzun olmayışıdır” sözlerini hatırlattığımız Taner Nakıboğlu, “Milli Takım ve Galatasaray’ın önemli koçu Ergin Ataman’ın bu sözleri beni çok mutlu etti. Biz spor, sosyal, kültürel her konuda şehrimizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağız. G.Antep’e eğitim, kültürel ve spor desteğimiz sürecek” ifadesini kullandı.

FENERBAHÇE’NİN YENİLGİSİNE ÇOK ÜZÜLDÜM’

Taner Nakıboğlu ligin kalitesine dikkat çekerek, “Basketbol Ligi’nde normal sezonun bitmesine 6 hafta kaldı ama hala kimin play off’a kalacağı, kimin düşeceği belli değil. Her takım, her takımı yenebiliyor. Biz Fenerbahçe Ülker, Anadolu Efes ve Beşiktaş’tan sonra Galatasaray’ı da ligde yendik. Karşıyaka’yı İzmir’de yendik bunlar kolay işler değil. Şu ana kadar bizim yenemediğimiz tek takım Banvit, onlarla da bu ayın sonunda Gaziantep’te karşılaşacağız. İnşallah onları da yenince ligde bileğini bükmediğimiz takım kalmayacak” şeklinde konuştu.
Nakıboğlu sözlerini şöyle bitirdi: “Ülkemizi Avrupa’da başarıyla temsil eden Banvit ve Fenerbahçe Ülker’i tebrik ediyorum. Banvit, Eurocup’ta gerçekten güzel işler yapıyor. Bir Galatasaraylı olarak, Fenerbahçe Ülker’in İspanya’da Laboral’e mağlup olmasına çok üzüldüm. Umarım iki takımımız da Avrupa’da yollarına sonuna kadar devam eder.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!