Takımın başındayım

Güncelleme Tarihi:

Takımın başındayım
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2013 23:33

Ersun Yanal, hasta yatağında Hürriyet'e konuştu. Tecrübeli hoca bugün antrenmana çıkacağını belirtti.

Haberin Devamı

Yanal, kendisini iyi hissettiğini ve bugün antrenmana çıkacağını belirtti, “Bıraksalar hemen giderdim” dedi.

ÖĞLE saatlerinde Ersun Yanal ile ilgili haberin ardından hemen Memorial Hastanesi’nin yolunu tuttuk. Yanal’ın başta başkan Aziz Yıldırım olmak üzere çok sayıda misafiri vardı. Akşam saatlerinde sarı lacivertlilerin teknik direktörüne ‘Geçmiş olsun’ demek için, 4. kattaki odasına çıktık.
Yanal son derece sağlıklıydı. Kendini iyi hissettiği gayet açıktı. İlk sözü, “Aslında pazartesi gelecektim ama bugün (dün) geldim.. İyiki de gelmişim.. Şimdi çok iyiyim. Yarın (bugün) takımın başında antrenmana çıkacağım. Bıraksalar, şimdi bile kalkıp eve giderim” oldu. Sarı lacivertli teknik adamın odasında, eşi Şenay Hanım, kızı Femin ve oğlu Onur vardı. Yanal, rutin kontrol için geldiğini ama doktorların böyle bir tedavi yöntemine başvurduklarını söyledi. Beklediğimizden çok daha dinç görünüyordu. Son derece sağlıklıydı. “Pazar günü derbide takımın başındayım” diyordu. Hatta, sabah hastaneden çıkıp Samandıra’ya gidebileceğini de, sözlerine ekliyordu. Yanal bugün, sabah saatlerinde son kontroller yapıldıktan sonra hastaneden ayrılacak ve akşam yapılacak antrenmanda takımının başında olacak.

Haberin Devamı

ERSUN HOCA ÇIKACAK VE GEREKENİ YAPACAK

FENERBAHÇE Başkanı Aziz Yıldırım, anjiyo olan ve kalbine stent takılan sarı lacivertli takımın teknik direktörü Ersun Yanal’ı hastanede ziyaret etti. Ziyaret çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Aziz Yıldırım, “Hocamızın durumu gayet iyi, pazar günü Galatasaray derbisinde takımın başında yer alacak ve gerekeni yapacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!