Takımı sahadan çekmek emeğe saygısızlık

Güncelleme Tarihi:

Takımı sahadan çekmek emeğe saygısızlık
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2014 00:46

TFF Basın Sözcüsü, “Deplasman yasağı devam edecek ama yöntemi şöyle olacak. Deplasmanda kötü tezahüratta bulunan taraftarlar bir dahaki deplasmana gidemeyecek” dedi.

Haberin Devamı

TÜRKİYE Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Mete Düren, büyük camialar arasında düşmanlık yaratıldığını söyledi. 360’ta yayınlanan Centilmenler programına katılan Düren, camiaların liderleri arasındaki sürtüşmelerin 3 Temmuz’dan önce de olduğunu vurgulayıp, “Ama orada iyice derinleşti. Sadece futbolda değil. Basketbolda hiç sorun yokken iş nerelere geldi. Benim olduğum bir yönetimde sahadan çekilme gibi bir karara ben itiraz ederdim. Ben, hiç bir yönetimin sahadaki tere ve emeğe saygısızlık etmesine hakkı olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu.

ABA ALTINDAN E-BiLET ÇIKTI

TFF olarak gelecek sezon stat kapama değil tribün kapama yoluna gideceklerini belirten Mete Düren “Deplasman yasağı devam edecek ama eğer bir deplasmanda kötü tezahürat olursa, kötü tezahürat yapan takımın taraftarı bir sonraki deplasmana gidemeyecek şekline dönüşecek” şeklinde konuştu. Federasyon olarak şiddete aba altından gösterecekleri bir sopa olmadığını belirten Düren, “Ama aba altından bir e-bilet çıkardık biliyorsunuz. Kimin yaptığı belli olacak bir, iki de sonraki maça o adam giremeyecek” dedi.

Biliç başarılı değil

Haberin Devamı

VODAFONE Arena’dan loca aldığını belirten Mete Düren, Beşiktaş’ın hocası Slaven Biliç’in başarılı olmadığına dikkat çekerek şöyle konuştu: “Fenerbahçe’nin Avrupa’ya gidememesi nedeniyle Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi şansını almasının Biliç ile alakası yok. Bu onun başarısı değil. Bu sene kritik senesi, kredi bitti.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!