"Takımda her şey çok iyi"

Güncelleme Tarihi:

Takımda her şey çok iyi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2012 15:59

Pastor Maldonado, Williams'ın bu seneki başarısına, takım içindeki tutum değişiminin katkı yaptığını düşünüyor.

Haberin Devamı

İspanya GP'de Maldonado, damalı bayrağı en önde geçmiş ve 2004 sezonundan bu yana Williams'a ilk galibiyetini kazandırmıştı.

Venezüellalı pilot, takım içindeki felsefe değişiminin 2012'de başarıyı getirdiğini söyledi.

Maldonado: "Felsefeyi daha iyi yönde bir parça değiştirdik. Sorunlara müdahalede farklı bir açıya sahibiz. Bu yüzden takım içinde her şey çok iyi çalışıyor. Hisler iyi."

27 yaşındaki pilot, Monako'da geçirdiği zorlu hafta sonuna rağmen sezonun geri kalanında takımın karşısında daha çok fırsatlarına çıkacağına inanıyor.

Maldonado yaptığı açıklamada;  "Burası yeni bir yarış. Piste bayılıyorum. Aracın da pisti sevip sevmediğini göreceğiz. Severse rekabetçi oluruz. Bu sene fazlasıyla tahmin edilemez bir sezon olacak diye düşünüyorum. Farklar çok yakın. Bu yüzden herkes yarışlar kazanabilir. Yüksek yere basma kuvveti gerektiren pistlerin bizim için iyi olduğunu düşünüyorum. Burada neler olacağını görmemiz gerek. Yere basma kuvvetinde bu sene orta seviyeli ilk pist ve bu pist için de kendime güveniyorum. Araç gerçekten iyi çalışıyor; aracın önü ve arkası. Bu yüzden şimdi, mücadele çok yakınken her şeyi bir araya getiremezseniz kendinizi arkalarda bulursunuz. Yani aracın her tarafından %100 elde etmeye odaklanmanız gerekiyor." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!