Tabata için söz vermedim

Güncelleme Tarihi:

Tabata için söz vermedim
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2009 00:00

G.Antepspor Başkanı Kızıl, Beşiktaş’ın yakından ilgilendiği Brezilyalı oyuncuları için “Tabata için Yıldırım Demirören’e söz vermedim. Tabata’yı ne Beşiktaş’a ne de bir başka takıma satacağım” dedi.

SON bir haftadır adı Beşiktaş ile anılan ve siyah beyazlıların yeni “10” numarası olacağı iddia edilen Rodrigo Barbosa Tabata ile ilgili son noktayı Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl koydu. Kızıl, Tabata için Kara Kartallar’a söz verdiği iddialarını yalanlarken “Tabata’yı ne Beşiktaş’a ne de bir başka takıma satacağım” dedi.
Beşiktaş’ın şampiyonluk balosuna katıldığını ve Tabata için Yıldırım Demirören’in kendisine ricada bulunduğunu doğrulayan kırmızı siyahlı kulübün başkanı, “Ortamda pek çok kişi vardı. Demirören bana ‘Federasyon yöneticileri de var, Tabata için söz ver’ dedi. Ben de böyle bir söz vermeyeceğimi söyleyerek tebessüm ettim. Tabata’yı Beşiktaş ya da bir başka kulübe vermemiz mümkün değil” ifadesini kullandı.

Ses getireceğiz

İbrahim Kızıl, Tabata’nın şu anda takım kampında olduğunu belirterek, “Biz büyük hedeflerin takımıyız. Yeni sezonda ilk beşte yer alacağız. Tabata da hedeflerimiz konusunda bize çok katkı sağlayacak. Tabata’yı da satmayacağımız için bir bonservis bedeli belirlemedik” yorumunu yaparken, ses getirecek bir transfere de imza atmak üzere olduklarını söyledi. Başkan, daha önce büyük takımların isteyip alamadığı, ünlü bir kaleciyi de renklerine bağlamak üzere olduklarını sözlerine ekledi.
Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren Gaziantepspor’da futbolcular, laktat testinden geçerken, tüm futbolcuların yanısıra önceki gün gece saatlerinde kente ulaşan Brezilyalı Tabata da teste katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!