Susun arkadaşlar

Güncelleme Tarihi:

Susun arkadaşlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2002 01:42

G.Saray Başkanı, ‘‘Belçika'dan dönene kadar ne borç, ne alacak, ne para, ne de başka bir iş duymak istemiyorum. Tek düşüncemiz Brugge maçından zaferle ayrılmak. Takıma sorun yansımasın’’ dedi.

Sorun istemiyorum

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Brugge maçı öncesi yönetim olarak alarm verdi. Sarı kırmızılıların Başkanı Canaydın, Futbol Şube Sorumluluları Özer Saraçoğlu, Burak Elmas ve 2. Başkan Ali Dürüst ile bir toplantı yaptı. Canaydın, ‘‘Brugge maçının bitiş düdüğüne kadar ne maddi ne de manevi hiçbir sorun istemiyorum’’ uyarısında bulundu.

Sorumluluk büyük

Canaydın, Brugge maçında Türkiye'yi temsil edecekleri mesajının bütün ülkeye verilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: ‘‘Biz Galatasaray forması ile Belçika'da Türkiye'yi temsil edeceğiz. Bu sorumluluğun bilincinde olmak, buna göre hareket etmek zorundayız. Belçika'dan alacağımız bir galibiyet ülke puanımızı etkileyecek.

Takıma yansımasın

Belçika'dan dönene kadar ne borç, ne alacak, ne para ne de başka iş duymak istemiyorum. Tek işimiz, tek düşüncemiz, Belçika'dan zaferle dönmek. Brugge maçında alınacak bir galibiyetin bize ve ülkemize neler kazandıracağını unutmayalım. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize sorun yaşatacak hiçbir olaya izin vermeyelim, onlara yansımadan olayı biz çözelim.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!