Süren’den tarihi çağrı: Size küfür edene cicek atın

Güncelleme Tarihi:

Süren’den tarihi çağrı: Size küfür edene cicek atın
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

Stat terörünün önüne geçmek için diğer kulüpleri işbirliğine çağıran G.Saray Başkanı, sarı kırmızılı taraftarları da centilmenliğe davet etti.

İşbirliğine gidelim

G.Saray Kulübü Başkanı Faruk Süren, tribünderde anarşinin ve küfürün önüne geçmek için tüm kulüpleri işbirliğine çağırdı. Süren, ‘‘Her seyircinin başına bir polis dikmekle bu iş halledilmez. Sorun, ancak kulüplerin işbirliği ve federasyonun göstereceği gayretler sayesinde önlenebilir’’ dedi.

Adil olsunlar yeter

‘‘Biz G.Saray Kulübü olarak bu konuda her türlü çabayı göstereceğiz’’ diyen Süren şöyle devam etti: ‘‘Özellikle seyircisiz oynamaya hazırız. Bu yönde federasyonun vereceği karara da saygılıyız. Diğer kulüplerin de bizimle ortak hareket etmesini bekliyoruz. Hakemlerin de adil bir yönetim göstererek, küfürün önüne geçmede etkin rol oynayacağına inancımız sonsuz.

Anonsa gerek yok

Hakemlerden ayrıcalık yapmalarını istemiyoruz. Yalnızca çifte standart uygulanmasın. Federasyon ve MHK acilen karar alıp, küfür yapıldığı zaman stadın boşaltılması için hakemlere telkinde bulunmalı. Anonsa hiç gerek yok. Direkt ceza verilip maç ertelensin veya stat boşaltınsın.’’

Seyircimiz olgundur

Sarı kırmızılı seyircileri sükunete davet eden Süren sözlerini şöyle noktaladı: ‘‘Seyircilerimiz kendilerine yapılan her türlü çirkinliğe rağmen tahrike kapılmamalı. Hakem aleyhimize haksız penaltı verse bile, küfür etmesinler. Rakip takım seyircisi size küfür bile etse siz çiçek atın.’’



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!