Sürat tekneleri Gaziantep'te

Güncelleme Tarihi:

Sürat tekneleri Gaziantepte
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2012 17:11

Gaziantep'in Nizip ilçesinde son ayağı yapılacak Işıklar Dünya Off-Shore 225 Şampiyonası öncesi, sürat tekneleriyle şehir turu yapıldı.

Gaziantep, “Dünya Off-Shore Gaziantep Grand Prix”si adı altında haftasonu yapılacak son ayak yarışlarına evsahipliği yapacak.

Fırat nehri kıyısında Birecik Baraj Gölü havzasında gerçekleştirilecek sezonun 11 ve 12'inci yarışlarında 8 takım ve 16 sporcu podyum için mücadele edecek.

Gaziantep Valiliği, İl Özel İdaresi ve Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen “Gaziantep Grand Prix 1” ve “Gaziantep Granrd Prix 2” yarışları, şampiyonada heyecan ve rekabeti zirveye taşıyacak.

ECI Men Cosmetics takımının bin 975 puanla birinci, Beşiktaş Miele 1137 puanla ikinci ve YKM Sport 1015 puanla üçüncü sırada yer aldığı şampiyona, ikinci kez Gaziantep'te start alacak.

Gaziantep'e getirilen 10 sürat teknesi, şehir turuyla tanıtıldı. Köy Hizmetleri'ne getirilen 10 tekne, kurumun eskort aracı öncülüğünde yarışların yapılacağı Nizip ilçesine kadar olan güzergahta tır ve pikap üzerinde tur attı.
Vatandaşlar sürat teknelerini ilgiyle izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!