Süper yetenek Cem Felek

Güncelleme Tarihi:

Süper yetenek Cem Felek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2011 11:33

Almanya'da Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'un U15 yaş altı takımında oynayan ve aynı zamanda Türkiye 15 yaş altı genç milli takımında forma giyen Cem Felek profesyonellliğe ilk adımını attı.

Haberin Devamı

Henüz 14 yaşında olan Cem Felek babası Vural ve annesi Bilgin'in imzalarıyla profesyol sözleşme yaptı. Bayern Münih, Borussia Dortmund, Mainz ve Barcelona'nında transfer listesinde yer alan yetenekli futbolcuyu kaptırmak istemeyen Eintracht Frankfurt, Cem Felek ile 4 yıllık profesyonel sözleşme yaptı.Cem Felek "Hedefim Bundesliga'da oynamak. Frankfurt'taki arkadaşlarımın, ortamın çok iyi olması yanında, ailemin yanında kalmak isteğim için takımımda kaldım" dedi.

ADETA GOL İÇİN YARATILMIŞ

Almanya'da 11 yaşında iken bir sezonda 184 gol atarak Hessen Eyaleti'inde 'Altın ayakkabı" ödülünün de sahibi olan Cem'in peşine başta Bayern Münih olmak üzere çok sayıda takımları düşmesi üzerine harekete geçen Eintracht Frankfurt'lu yöneticilerinden "Cem gelecek vaad eden üstün yetenekli bir futbolcu. Kendisinin takımızda kalması bizi sevindirdi. Zira bu birlikte çalışmaktan her iki tarafında kazancı yüksek olacak" açıklaması yapıldı. Eintracht Frankfurt'un alt yapısında antenörlük yapan Hakan Sünal ise şunları söyledi: "Tanrı bu çocuğu gol atmak için yaratmış. Golü adeta kokluyan, sağ ve sol şutları eşit derecede sert olan futbol zekası çok yüksek bir çocuk. Kendine özgü çok yönlü üstün bir tekniği var. Ortaya koyduğu futbolla bütün gözleri üzerine çektiği gibi gösterdiği centilmenlik ve performansıylada takdir kazanıyor. Ayrıca çok çalışıyor. Antrenmanları severek yapıyor"

Haberin Devamı

MEHMET SCHOLL: "CEM, ÇOK İYİ KUMAŞ"

Eintracht Frankfurt'un geçtiğimiz hafta sonunda Bayern Münih deplasmamında 2-1 galip geldikleri maçta bir gol atan ve ikinci golün de pasını veren Cem Felek'in karşılaşmadaki performası alkış toplamıştı. Karşılaşmayı takip eden Mehmet Scholl'un da "Çok iyi bir kumaş. İşlenirse ve çok çalışırsa ilerde çok iyi yerlere gelir" yorumu yaptığı Cem'in menajerliğini üstlenen Wilhelm & Klotz Fair-Play Sportlermamagement GmbH sahibi Dirk Wilhelm ile Türkçe danışmanı Bülent Akıncı" Cem'in geleceğini düşünerek planlı bir şekilde çalışma yapmasını sağlayacağız. Babası Vural Felek ile birlikte yaptığmız program Cem'in iyi bir futbolcu olması yanında iyi bir eğitim alması için uygulanacak" dedi. Geçtiğimiz yıl içinde Azerbeycan Futbol Federasyonu'nun da vatandaşlık teklifi yapıp genç milli takımlarında oynatmak istediği Eintracht Frankfurt'lu Cem Felek Türkiye 15 yaş altı genç milli takımının kampına ve İsviçre maçı kadrosuna çağrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!