Süper Lig'e 30 hakem

Güncelleme Tarihi:

Süper Lige 30 hakem
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2002 15:49

2002-2003 sezonunda liglerde görev yapacak hakem ve gözlemciler belirlendi. Yeni sezonda Süper Ligde, 30'u orta olmak üzere toplam 90 hakem görev yaparken, 2. ve 3. ligler ile bayanlar liginde toplam 834 hakem ve 370 gözlemci görev alacak.

Haberin Devamı

Futbol Federasyonundan yapılan yazılı açıklamaya göre, 29 Haziran tarihinde oyun kuralları ve ingilizceden yapılan yazılı sınav, 9-11 Temmuz'da 9 merkezde, 13 Temmuz'da ise Ankara'da yapılan atletik testler ve kursların sonucuna göre hakemlerin klasmanları ve görev yapacakları ligler belirlendi.

Merkez Hakem Kurulu'nun, Süper Ligde görev yapacak hakem ve yardımcı hakemler ile 2. Lig (A) Kategorisi'nde görev alacak hakemleri 19-26 Temmuz tarihleri arasında Futbol Federasyonu'nun İstanbul Riva'daki Orhan Saka Eğitim Merkezi Tesisleri'nde 8 gün süreyle kampa alacağı belirtildi.

Bu arada UEFA Hakem Komisyonu Başkanı Volker Roth ve çok sayıda yabancı delegasyonun katılacağı 42. Uluslararası Hakem Semineri'nin de 29 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleştirileceği bildirdi.

Haberin Devamı

Süper Lig'de görev alacak hakemler şu isimlerden oluşuyor:
 
Metin Tokat, Erol Ersoy, Orhan Erdemir, Mustafa Çulcu, Muhittin Boşat, Bülent Uzun, Ali Aydın, Zafer Önder İpek, Yılnur Önen, Ali Uluyol, Kuddusi Müftüoğlu, Kazım Erçakır, Taner Balbay, Bülent Demirlek, İsmet Arzuman, Selçuk Dereli, Cem Tosyalı, Musa Eryılmaz, İsmet Cengiz, Metin Aydoğan, Cüneyt Çakır, Ünsal Çimen, Çetin Sarıgül,Sebahattin Şahin, Oktay Demiray, Mutlu Çelik, Sabit Hacıömeroğlu, Hamza Mısır, Serdar Tatlı, Cem Papila.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!