Süper Lig'de şok ayrılık! Bir teknik direktör daha gitti

Güncelleme Tarihi:

Süper Ligde şok ayrılık Bir teknik direktör daha gitti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2015 10:46

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde, teknik direktör İrfan Buz'un görevine son verildi.

Haberin Devamı

Ligde dün akşam sahasında Eskişehirspor'a 2-1 kaybeden başkent temsilcisinde, 4 maçlık yenilgi serisi teknik direktör İrfan Buz'un ayrılığına sebep oldu.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, İrfan Buz ile teknik kadroda yer alan herkesin işine son verildiğini, yeni teknik direktör arayışlarına başladıklarını söyledi.

Ayrılık sonrası açıklama yapan İrfan Buz, "Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadık ve üst üste aldığımız talihsiz mağlubiyetler sonucunda takımda bir kan değişikliğinin gerekliliği ortaya çıktı" dedi.

Süper Ligde şok ayrılık Bir teknik direktör daha gitti

BUZ: "4 PUANLA ALDIK, İLK YARIYI 22 PUANLA KAPATTIK"

Buz, 4 puanla devraldığı Gençlerbirliği'nde ligin ilk yarısını 22 puanla 8. sırada tamamladıklarını hatırlatarak, "İlk yarıda takımımın başında çıktığım 12 lig maçında 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 yenilgi aldık. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 8'e kaldık. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapamadık ve üst üste aldığımız talihsiz mağlubiyetler sonucunda takımda bir kan değişikliğinin gerekliliği ortaya çıktı" diye konuştu.

Gençlerbirliği'nde genç ve karakterli oyuncu topluluğuyla çalışmaktan ve onlara önderlik etmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Buz, sözlerini şöyle sürdürdü:

Haberin Devamı

"Kulübün adı gibi genç oyunculardan kurulu kadroda yer alan oyuncuların her birinin ilerleyen yıllarda Türk futbolunun birer büyük değeri olacağına inanıyorum. Gençlerbirliği Spor Kulübü gibi köklü ve Türk futbolunun önemli bir camiasında teknik direktörlük yapmama imkan veren başta Sayın İlhan Cavcav olmak üzere tüm kulüp yönetimine ve beraber çalıştığım kulüp personeline, görev yaptığım süre boyunca bana gösterdikleri sıcak ilgiden ve yardımlarından dolayı teşekkür ederim."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!