Süper Lig'de haftanın 10 olayı

Güncelleme Tarihi:

Süper Ligde haftanın 10 olayı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2013 01:43

1- TERİM ÇILDIRDI
Galatasaray- Mersin İdman Yurdu maçında oyundan atılan Fatih Terim önce hakeme sonra da temsilciye sert tepki gösterdi. Bununla yetinmeyen Terim bir basın toplantısı düzenledi ve hızını alamayarak yayıncı kuruluşun yayınına da katıldı.
2- ORDU’NUN DERELERİ...
Maalesef yukarı akıyor...Karadeniz temsiclisi tepetaklak gidiyor. Aslında büyük kulüplere laf atmak yerine kendi takımları ile ilgilenseler son derece iyi bir takım olarak mor beyazlılar, ligde bu durumda olmayabilirdi...
3- LACİVERT GELİYOR
Fenerbahçe üst üste 4. maçını da kazandı. hem de 20 dakika sahadan silindiği Ordu deplasmanında. Sarı lacivertlileri durdurmak artık kolay görünmüyor. Avrupa’da bile 3 kulvarda ilerleyen sayılı takımlardan biri durumundalar.
4- MARMARİS’İN GÜLÜ
Marmaris’te doğup Fenerbahçeli olan Salih Uçan herkesi mest etmeye devam ediyor. Genç futbolcu, Ordu’ya öyle 2 gol attı ki herkes hayran kaldı. Hele ki 2. golü bize Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’de oynadığı günleri hatırlattı.
5- BİCİK BİCİK
Mersin lige bir mucize olmazsa veda edecek. Son haftalarda ayakta kalan tek oyuncuları olan kaleci Bicik’in Drogba’dan yediği gol haftanın en çok konuşulan olaylarından bir tanesiydi. Slovak kaleci’nin Drogba’nın kafasından yediği 3. gol de maçın güzel anlarından biriydi.
6- MESSİ MİSİN?
Kayserispor’un Arjantinlisi Pablo Mouche, Elazığspor’a patladı. Hem de Messivari iki golle. Karşılaşmanın yıldızı olan Arjantinli’nin özellikle attığı ilk gol bize vatandaşı Messi’yi hatırlattı. Yıldız futbolcu attığı golle gol sayısını 6’ya yükseltti.
7- AYBABA’NIN TERCİHLERİ!
Beşiktaş teknik direktörü Samet Aybaba, Bursaspor karşılaşmasında şaşırttı! Mehmet Akgün, Escude ve Mustafa Pektemek’i oynatan Aybaba, Oğuzhan’ı da sağ açığa çekti...Bu tercihler eleştiri alırken Bursaspor’un ise tüm tercihleri doğruydu ve Battala önderliğinde mükemmel oynadılar.
8- BU GOL KAÇMAZ!
İstanbul BŞB ve Karabükspor düşmeme mücadelesi veriyor. Oyandıkları maçta 2-2’lik skor vardı...Ancak karşılaşmada öyle komik goller kaçtı ki son dakikalarda şaşkınlıktan dilimizi yutacaktık. İki takım forvetleri de aynaya bakmalı...
9- ELİ ÖPÜLESİ ADAM
Komşu’nun oğlu... Bitti, iş yapmaz diyenleri 2 yıldır yanıltıyor. Sakat sakat oynadığı Akhisar-Trabzon maçında da 61. dakikada oyuna girip 74. dakikada çok zor bir gol attı... Yunanlı oyuncu saygı uyandırmaya devam ediyor...
10- NİSAN AYI 3 PUAN AYI
Eskişehir mart ayında hiç kazanamamış ve geçtiğimiz hafta mart ayı dert ayı başlığı atmıştık onlar için. Nisan ayında oynadıkları ilk maçta Sivasspor’u yendiler ve mart ayında yaşadıkları şanssızlıkları unuttular. 6 hafta sonra galibiyetle yeniden tanıştılar.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!