Süper ikiliden 15 puan

Güncelleme Tarihi:

Süper ikiliden 15 puan
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2016 21:59

Siyah beyazlı ekibin başarılı isimleri Oğuzhan ile Sosa bu sezon şu ana kadar 15 gol atıp 17 asist üretti. İki oyuncu 7 maçta buldukları gollerle 90 dakikaların seyrini değiştirdi.

Haberin Devamı

SÜPER Lig’in lideri Beşiktaş’ı, iki yıldızı sırtlıyor; Jose Sosa ve Oğuzhan Özyakup...
Öyle ki Kartal’ın maestrosu Sosa, bu sezon şu ana dek sergilediği performansla geçen sezonki istatistiklerini solladı. Arjantinli, 33 maçta 7 gol atıp, 10 da asist yaptı. Tecrübeli yıldız, geçen sezon ise 37 karşılaşmada 5 gol, 9 asist üretti.
Siyah beyazlılar, Sosa’nın skora katkı sağladığı Kayseri (1 gol, 1 asist), Osmanlıspor (2 gol), Mersin İdmanyurdu (1 gol) ve Çaykur Rizespor (1 gol) mücadelelerinde 4 galibiyet elde etti. 30 yaşındaki oyuncu böylece takımına 10 puan kazandırdı.

OZİ’DEN 2 GALİBİYET, 1 BERABERLİK GOLÜ

SON Antalyaspor maçında attığı golle takımını galibiyete ulaştıran Oğuzhan Özyakup da, Jose Sosa’nın izinden gidiyor. 23 yaşındaki yıldız oyuncu, bu sezon 34 maça çıkıp 8 gol, 7 asistle oynadı. Ozi, geçen sezon 42 karşılaşmada 3 gol ve 10 asist üretmişti.
Kasımpaşa (1 gol), Bursaspor (1 gol) ve Antalyaspor (1 gol) karşısında takımı adına ağları sarsan Oğuzhan, Kara Kartal’ın 2 galibiyetin yanı sıra 1 de beraberlik almasını sağladı. Böylelikle genç yıldız da, kazanılan 5 puana direkt etki etti.

Haberin Devamı

TRABZON’A MİLLİ ARA İLAÇ OLACAK

TRABZONSPOR, sezon başından bu yana sakat ve cezalıların fazlalığı nedeniyle ideal kadro oluşturmakta zorluk çekerken milli ara adeta takıma ilaç gibi geldi.
Özellikle G.Saray maçından sonra oyuncularının aldığı uzun cezalar, bir çok futbolcunun uzun süreli sakatlıkları, bordo mavililerde son maçlarda büyük sıkıntı yarattı. Medicana Sivasspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetin ardından girilen milli takım arası özellikle sakat oyuncuların tam anlamıyla takıma dönmesi için de büyük bir fırsat olarak görülüyor. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!