Sultanlar Rio aşkına

Güncelleme Tarihi:

Sultanlar Rio aşkına
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2016 00:12

A Grubu’nda Almanya, Hırvatistan ve Hollanda’yla mücadele edecek millilerin başantrenörü Ferhat Akbaş “Bu takım şayet zoru başarıp Rio’daki olimpiyatlara katılırsa oradan madalyayla dönecek gücü var” dedi.

Haberin Devamı

TÜRK sporunun yüz akı Filenin Sultanları, 2012 Londra Olimpiyatları’ndan sonra bir kez daha dünyanın en büyük spor organizasyonunda boy göstermek için sahne alıyor. Sultanlar’ın uğuruna inandığı Ankara’da yarın başlayacak ve 9 Ocak’ta bitecek olan eleme turnuvasında Türkiye, A Grubu’nda Almanya, Hırvatistan ve Hollanda’yla mücadele edecek. Milliler, gruptan çıkarsa Belçika, İtalya, Polonya ve Rusya’lı B Grubu’ndan gelecek rakibiyle yarı final oynayacak.

EN BÜYÜK KOZ NESLiHAN

GEÇEN yıl ay yıldızlıların başantrenörlüğüne getirilen 29 yaşındaki Ferhat Akbaş, Hürriyet’e yaptığı özel açıklamada “Ankara’dan Rio’ya gitmek için ise sadece 1 bilet var. Hedefimiz taraftarımızın desteği ile bunu cebimize koymak. Bu takım şayet zoru başarıp olimpiyatlara katılırsa oradan madalyayla dönecek gücü var” dedi. Akbaş, “En büyük kozumuz Neslihan. Oyunculuğuna ve tecrübesine güveniyorum” dedi.

Haberin Devamı

Rakipler içimizde!

GRUBUMUZDAKİ rakiplerimizde ligimizden tanıdık oyuncular var. Almanya’da Eczacıbaşı’ndan Fürst yer alırken Hollanda’nın başında VakıfBank’ın koçu Giovanni Guidetti var. Portakallar’da ayrıca VakıfBank’ta forma giyen De Kruijf, Buijs ve Sloetjes oynuyor. Hırvatistan’da ise Eczacıbaşı’ndan Maja Poljak oynuyor.

MiLLiLERiN PROGRAMI

YARIN
19.30 Hırvatistan–Türkiye

5 Ocak
19.30 Almanya–Türkiye

6 Ocak
19.30 Türkiye–Hollanda

8 Ocak – Yarı Final
16.30 B 1.’si – A 2.’si
19.30 A 1.’si – B 2.’si

9 Ocak – Finaller
16.30 Üçüncülük Maçı
19.30 Final

GRUPLAR

A GRUBU
TÜRKİYE
Almanya
Hırvatistan
Hollanda


B GRUBU
Belçika
İtalya
Polonya
Rusya

BAKMADAN GEÇME!