Süleyman Hurma'dan Bosingwa ve Şota açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Süleyman Hurmadan Bosingwa ve Şota açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 18:23

Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Şota Arveladze’nin yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı görevinden ayrıldığını söyledi.

Haberin Devamı

Akşam antrenmanı sırasında gazetecilere açıklama yapan Süleyman Hurma, "Kulüp sitemizden açıkladığımız gibi teknik direktörümüz Şota Arveladze ile konuştuk. Yaşanan olumsuz sonuçlardan dolayı görevinden ayrıldı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Normalde bu tip şeylerde suçu ve sorumluluğu bir kişinin üstüne yükleyip, onun sırtına koyup yollamak çok akla uygun değil. Şota’nın istifasında kulübün içinde bulunan herkes kendi durumunu en azından analiz etmelidir. Yeni bir teknik direktör bulana kadar takımı Gençlik Geliştirme sorumlumuz Sadi Tekelioğlu yönetecektir" dedi.

Hurma, "6 Aralık’taki genel kurula kadar teknik direktör Tekelioğlu ile mi devam edilecek yoksa yeni hoca arayışı başladı mı?" şeklindeki soruyu da "Konu çok sıcak. Bu akşam başkanımızla görüşeceğiz, bir karar alacağız" diye yanıtladı.

Haberin Devamı

BOSINGWA KONUSU
Hurma, Bosingwa’nin alacakları ödenmediği için kulübü FIFA’ya şikayet ettiği ve serbest kaldığı şeklindeki haberlerle ilgili olarak ise "Benim elime öyle bir evrak gelmedi ama bir ikazı vardı. Bosingwa’nın sözleşmesi zaten sezon sonunda bitiyor. Çok fiili olarak önem arz eden bir durum değil" yanıtını verdi.
Bu arada Bosingwa’nın serbest kaldığı ve yazının önümüzdeki günlerde kulübe ulaşacağı vurgulandı.

 

BAKMADAN GEÇME!