Suç duyurusu!

Güncelleme Tarihi:

Suç duyurusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2002 02:04

ECZACIBAŞI, beş set süren maçta Vakıfbank Güneş Sigorta'yı yenerek üst üste dördüncü kez şampiyon oldu.

Maçla ilgilenmeyen bir grup seyircinin tezahüratlarıyla izlediğimiz karşılaşmada Güneş Sigorta Antrenörü Buzayev'in voleybol adına işlediği cinayeti izledik. Buradan idarecilere suç duyurusunda bulunuyorum. Güneş Sigorta belki bu maçı 3-1 kazanabilirdi. Ancak antrenör Buzayev anlamsız kararlarıyla bunu engelledi.

Türkiye'de, köşeden blok yeri tayininde en iyi yer tutan oyunculardan biri olan Burçin'i oynatmamak ne demek? Banu madem bu kadar güvendiğin oyuncuydu, bugüne kadar niye oynatmadın? Sırf bu değişiklik yüzünden takımın bloktaki Aysun-Burçin ikilisiyle Godina'yı bile durdururken, bunu nasıl değiştirirsin? Sayende Godina maçın yıldızı oldu. Üçüncü sette 23-21 önde iken takımının Necla ile beraber en iyi defans yapan oyuncusu olan Pelin'i Burçin'le arkada nasıl değiştirirsin? Yazmakla bitmez. Bu arada Güneş Sigorta takımındaki bütün oyuncuları, herşeye rağmen ellerinden gelen çabayı gösterdikleri için yürekten kutluyorum. Özellikle de Necla ve Pelin'i... Eğer maç buraya kadar geldiyse bu, öncelikle sizlerin sayesindedir.

BOŞUNA KIZIYORUZ

Eczacıbaşı'na boşuna kızıyor, eleştiriyoruz. Onlardan daha fazlasını bekliyoruz. Ancak onların kapasitesi de bu demekki... Godina smaçör gibi oynarken, Gratcheva ilk defa ortadan Özlem'de ısrarcı oldu. Natalia finallerin en istikrarlı oyuncusuydu. Yani Eczacıbaşı, kapasitesinin yettiği kadarıyla mücadele edip şampiyon oldu, kutluyorum. Ancak seneye takımlar transferde, ‘‘İki top vururum, şu kadar para isterim’’ diyen oyuncudan çok, Necla tipinde voleybolculara hakettikleri paraları vermeliler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!