Suat haddini aştı

Güncelleme Tarihi:

Suat haddini aştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2002 02:00

Galatasaraylı eski yöneticiler Tuncer Hunca ve Eşref Hamamcıoğlu, ünlü futbolcunun açıklamalarına ‘‘Yöneticilerimize saygısızca konuştu, meydan okudu’’ diye tepki gösterdi.

G.Saray'da Suat'ın ‘‘Eski yönetim benim için oynatmayın emri verdi’’ açıklamasına eski yöneticilerden sert yanıtlar geldi. Tuncer Hunca, ‘‘Suat haddini aşan konuşmalar yaptı. Ben de dahil yönetici arkadaşlarımızla saygısızca konuştu. Cezası kesinlikle kadro dışı kalmaktı. Biz Suat için sadece Lucescu'yu uyardık. Emir falan da vermedik. Konuşursam mahçup olur’’ dedi. Eski yönetici Eşref Hamamcıoğlu, Suat'ın takımın ahengini bozduğunu iddia ederek şunları söyledi: ‘‘Suat boyundan büyük işler yaptı. Biz yine sesimizi

çıkartmadık. Suat bir yöneticimize, ‘‘Bana ceza verin, bakın neler olur’’ dedi. Arkasından Göztepe maçında Abdürrahim Albayrak'a, ‘‘Beni niye oynatmıyorsunuz?’’ diye meydan okudu.’ Eski İkinci Başkan Fatih Altaylı ise Suat ile ilgili yönetimin bu tarz bir harekette bulunmayacağını belirterek, ‘‘Suat niye oynamadığını Lucescu'ya sorsun. Bu teknik bir konudur yönetimle alakası olan bir olay değildir. Biz Lucescu'ya Suat'ı oynat veya oynatma demedik’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!