Şu anda sakatlığımı düşünüyorum

Güncelleme Tarihi:

Şu anda sakatlığımı düşünüyorum
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2010 18:26

Belçika Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Standard Liege'de forma giyen Sinan Bolat, şu an için hiçbir resmi transfer teklifi olmadığı açıklarken, "İleride Türkiye'de oynamak isterim" dedi.

Haberin Devamı

Milli kaleci Sinan Bolat, bugün Türkiye'nin Brüksel Büyükelçisi Murat Ersavcı'yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş, Basın Müşaviri Müge Odakaş, Muavin Konsolos Ali İhsan İzbul, Büyükelçilik Müsteşarı Korkut Tufan hazır bulundular. Basın mensuplarına bir açıklama yapan Ersavcı, Sinan Bolat'ın Belçika'da Türkiye'nin gurur kaynağı olduğunu belirterek, "Avrupa Birliği dönem başkanlığından önce Türkiye'de ziyarette bulunan Belçika Başbakanı, 15 dakika Sinan Bolat'tan bahsetti. Ben kendisine başarılarının devamını diliyorum. Ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim ve Belçika'nın gurur kaynağı. Bundan sonra Türk veya Belçika takımında başarılarının devamını diliyorum" ifadesini kullandı.

Transferle ilgili sorular üzerine Sinan Bolat, "Açıkcası transferle ilgili konuşmak pek iyi değil. Şu an sakatlığımın tedavisi için uğraşıyorum. Ben buraya büyükelçimizi ziyarete geldim ve transfer konusunda konuşmak istemiyorum. Resmi hiçbir transfer teklifi yok. İleride Türkiye'de oynamak isterim. Türk gençleri hedeflerini koysunlar ve hedeflerine ulaşmak için çaba göstersinler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Sinan Bolat'ın menajeri Kısmet Eriş ise transfer konusunda şu açıklamayı yaptı:

"Transferle ilgili kesin söyleyeyim, hiçbir kimseyle görüşmemiz yok. Adnan Sezgin Belçika'daymış, Adnan Sezgin İstanbul'da. Şu an biz Sinan'ın tedavisi ile meşgulüz. Sinan için hiç kimseyle görüşmüyoruz. Ne Galatasaray'la, ne Türk takımıyla, ne de yabancı takımla görüşmemiz yok. Bizim amacımız bir an önce sakatlığının geçmesidir. Şu an Galatasaray'ın kalecisi sakat bir kaleciden daha iyidir. Bu hafta maça çıkmayacak, tedavisi sürüyor."

Ziyaretin sonunda Sinan Bolat, Brüksel Büyükelçisi Murat Ersavcı'ya formasını hediye etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!