Stefano niye gitti

Güncelleme Tarihi:

Stefano niye gitti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2010 00:00

BEŞİKTAŞ’ta şok gelişme... Teknik direktör Mustafa Denizli’nin siyah beyazlı kulübe getirdiği İtalyan kondisyoner Stefano Marrone’nin görevine son verildi.

Haberin Devamı

Stefano Marrone: Saygısızlık yok yanlış anlama var

6 Ocak’ta gerçekleşen ve bir haftadır sır gibi saklanan olayın sebepleri konusunda çok önemli iddialar ortaya atıldı...
Stefano Marrone işini iyi yapamıyordu. Futbolcuların kondisyon durumları hakkında hazırladığı raporlar sahadaki gerçeklerle örtüşmedi.
Teknik direktör Mustafa Denizli’ye saygısızlık yaptı.
En önemli iddia da bu... Marrone’nin rakipler hakkındaki bilgileri Denizli’ye tam olarak iletmedi. Bilgi sakladı...
Beşiktaş suskun
Beşiktaş olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, Marrone’nin görevine son verilmesini Denizli’nin istediği bildirildi. Marrone bugün bir basın toplantısı düzenleyerek görevden ayrılmasının nedenlerini anlatacağını söyledi. Denizli’nin Marrone’nin yerine, altyapıdan Cemal Büyükeroğlu ve Nuri Şahbaz’ı getirmeyi düşündüğü belirtildi.
F.Bahçe’de de çalıştı
45 yaşındaki Marrone, İtalya Birinci Ligi’nde Salernitana ve Vicenza takımlarında çalıştıktan sonra 2000’de Beşiktaş’a gelip bir sezon çalışmıştı. Daha sonra bir dönem Fenerbahçe’de görev yapan Marrone, 2004-2007 yılları arasında Everton’da David Moves ile 2007-2008 sezonunda, Manchester City’de Sven Goran Eriksson’la çalıştı.

Haberin Devamı

Sabrımız kalmadı

SEZON başında Galatasaray’a gideceğini belirterek siyah beyazlı yönetimi tehdit eden Stefano Maronne’nin maaşına zam yaptıklarını hatırlatan yöneticiler, “Beşiktaş duruşuna herkesin uyması gerek. Stefano’ya çok sabrettik. Ama artık sabrımız kalmadı. Disiplinsizliğe asla taviz vermeyiz” yorumunu yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!