Spurs yine iddialı

Güncelleme Tarihi:

Spurs yine iddialı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 1999 00:00

Haberin Devamı

NBA'in son şampiyonu San Antonio Spurs'un Coachu Gregg Popovich, bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyledi.

KItalar şampiyonlarının kapıştığı McDonalds Turnuvası'nda mücadele eden basketbolun dev ligi NBA'in şampiyonu San Antonio Spurs, bu yıl da ligde iddialı. Spurs Coachu Gregg Popovich, ‘‘Geçen sene kimse bizden şampiyonluk beklemiyordu, şampiyon olduk. Ancak bu şampiyonluk 1 kezle kalmayacak, bu sezon da NBA'de şampiyonluğun iddialı takımıyız’’ dedi.

Popovich, ‘‘Bu yıl NBA'de işimizin daha zor olacağını biliyoruz. Herkesin dikkati üzerimizde. Ama çok iyi bir takımım var. Genç ve birbirleriyle iyi bütünleşen oyunculardan kuruluyuz. Herkes birbirini seviyor, bu da çok önemli bir avantaj’’ diye konuştu.

McDonalds Turnuvası'nda ilk gün maçlarında Asya Şampiyonu Sagesse (Lübnan) Varese'ye (İtalya) 98-88 yenilmekten kurtulamadı. Güney Amerika şampiyonu Vasgo de Gama ise Avustralya takmımın Adelaide 36'ers'i 90-79 yendi. Turnuva bugün saat 11.30'da beşincilik, 13.00'de üçüncülük ve 17.00'de de final müsabakalarıyla sona erecek. ÊEsat YILMAER

PONPON KIZLAR

McDonalds Turnuvası, Amerika'daki NBA şovlarını Avrupa'ya taşıdı. NBA maçlarında alışık olduğumuz devre aralarındaki ponpon kızlar ve çeşitli animasyonlardan oluşan ilginç gösteriler, Milano'daki maçlarda tribünlerdeki Avrupalıların büyük ilgisini çekti . <

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!