Yüksel Yıldırım: "Ben de, taraftar da, basın da... Herkes geçmişi unutsun"

Güncelleme Tarihi:

Yüksel Yıldırım: Ben de, taraftar da, basın da... Herkes geçmişi unutsun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2023 17:52

Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, DHA’ya özel açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Sezona umutlu başladıklarını ve ilk 10 hedefi ortaya koyduklarını dile getiren Yüksel Yıldırım, “Maalesef istediğimiz gibi bir başlangıç yapamadık. Teknik direktör değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Birçok teknik direktör önerildi, görüşmelerimiz oldu. Bize uygun disiplinli bir teknik adam olan Markus Gisdol’u takımın başına getirdik. Hocamızın Almanya’da yaptıkları ortada. Orada da birçok takımı ligde tutmuş, başarı yakalamış. Alman disiplini ve oyun anlayışı var. Samsunspor’da da başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Artık kredilerini tükettiklerini ifade eden Yüksel Yıldırım, “Başakşehir maçı bizim için inşallah yeni bir başlangıcın ilk adımı olacak. Umutlarımız yüksek. Antalya’daki kampın da çok verimli ve iyi geçtiğini söyleyebilirim. Başakşehir maçında inşallah iyi bir Samsunspor izleyeceğimizi düşünüyorum. Rakibimiz de çok iyi bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Güzel bir maç olacak ve kazanacağımıza inanıyorum. İlk üç puanımızla tanışacağız” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahaya kesinlikle üç puan için çıkacaklarını söyleyen Başkan Yıldırım, taraftara da seslenerek şunları söyledi:

“Ben de, taraftar da, basın da herkes geçmişi unutsun. Başakşehir maçıyla yeni bir sayfa açalım. Güzel bir başlangıç yapalım. Taraftarımız 90 dakika boyunca takımlarını desteklesin. Samsunspor kesinlikle ligde kalacaktır. Buna ben de, hocamız da, futbolcularımız da inanıyor. Taraftarımız takıma desteğini sürdürsün. Birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günlerin üstesinden geleceğiz.”

BAKMADAN GEÇME!