Yok böyle maaş! İbrahimovic...

Güncelleme Tarihi:

Yok böyle maaş İbrahimovic...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2018 16:44

MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatan İsveçli süperstar Zlatan Ibrahimovic'in yıllık maaşı dudak uçuklattı. ESPN, 37 yaşındaki yıldız ismin kontrat detaylarına ulaştı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Manchester United'dan ayrılan Zlatan Ibrahimovic, bedelsiz olarak MLS ekibi Los Angeles Galaxy'nin yolunu tutmuştu.

Bir süre öncesine kadar adı, Avrupa'nın dev kulüpleriyle birlikte anılan Ibra'nın kariyerine yönelik nasıl bir karar alacağı büyük merak konusu olmuştu. İsveçli süperstar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada MLS'te kalmayı tercih ettiğini söylemiş ve iddialara son noktayı koymuştu.

BAKIN NE KAZANIYOR
Bu hafta da başında da Los Angeles Galaxy Kulübü, Ibrahimovic ile sözleşme yenilediğini duyurmuştu. 2019'un sonuna kadar Galaxy forması giymeye devam edecek olan yıldız ismin yıllık maaşı ise dudak uçuklatacak cinsten.

Ibra'nın kontrat detaylarına ulaşan ESPN, 37 yaşındaki yıldız ismin 7-7,5 milyon dolar arasında kazanacağını duyurdu. İsveçli, 22 gol ve 10 asistle tamamladığı geçtiğimiz sezon ise 1,5 milyon dolar kazanmıştı. (Fanatik)

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!