Yok böyle kupon! 3 maç oynadı, hiçbir maçta gol olmadı, iddaa'dan 206 bin 328 TL kazandı...

Güncelleme Tarihi:

Yok böyle kupon 3 maç oynadı, hiçbir maçta gol olmadı, iddaadan 206 bin 328 TL kazandı...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2024 13:31

Misli üyesi, kuponundaki 3 maça da “Maç Sonucu 0 ve 1.5 Alt” oynadı. 206 bin 328 TL kazandı! İşte detaylar...

Haberin Devamı

İlandır

Misli, üyelerine yeni yılda da kazandırmaya devam ediyor.

Bir Misli üyesi, 3 maçlık iddaa kuponu yaptı ve 3 maça da “Maç Sonucu 0 ve 1.5 Alt” oynadı. Yani üye oynadığı maçlarda beraberlik bekliyor ve 2 gol olmayacağını düşünüyordu. Bu şekilde kupondaki 3 maçın da tek bir skorla bitmesi gerekiyordu. “0-0”dan başka hiçbir sonuç üyeye yaramıyordu.

İlk maç Süper Lig’den…

Üyenin 3 maçlık kuponundaki ilk maç İstanbulspor – Konyaspor maçıydı. Süper Lig’de dibe demir atan İstanbulspor, çıkışa geçmek adına maç boyunca daha istekli olan taraftı. Fırsatlar bulsalar da aradıkları golü bir türlü bulamadılar.

79. dakikada ise Misli üyesinin yüreğini hoplatan gol geldi. Konyaspor, Sokol Cikalleshi’nin golüyle öne geçti. Ancak VAR incelemesi sonrası gol ofsayt sebebiyle iptal edildi. 90 dakika sonunda gol çıkmayınca üye ilk maçını bilmiş oldu. Maçın oranı ise 10.70’ti.

Haberin Devamı

Girona, liderliği aldı ama…

Kupondaki ikinci maç Almeria ile Girona arasındaki La Liga mücadelesiydi. Olağanüstü bir sezon geçiren ve haftaya lider Real Madrid ‘in averajla gerisinde olarak başlayan Girona, ligin sonuncusu olan ve henüz galibiyeti bulunmayan Almeria’ya konuk oldu.

Yok böyle kupon 3 maç oynadı, hiçbir maçta gol olmadı, iddaadan 206 bin 328 TL kazandı...

Maç beklenenin aksine daha çok Almeria’nın kontrolündeydi ve ev sahibi pozisyonlar bulsa da değerlendiremiyordu. Maç boyunca Almeria’nın eline pek çok fırsat geçse de galibiyeti getirecek golü atamadılar. Maçta gol sesi çıkmadı ve 0-0 sona erdi. Girona, maç fazlasıyla liderliğe yükselse de kritik bir puan kaybı yaşadı. Üye bu maçı da doğru tahmin etti ve 21.10 oran tutturdu.

Ofsayt kararı kuponu getirdi…

Misli üyesi, son maçında ise Everton ile Aston Villa arasında Premier Lig karşılaşmasına oynadı. Bu maçın da “Maç Sonucu 0 ve 1.5 Alt” yani 0-0 bitmesi gerekiyordu. Konuk ekip Aston Villa, 18. dakikada golü bulsa da VAR’da incelenen gol, ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı.

Maç boyunca iki takım da pek çok pozisyona girse de son vuruşlarda başarılı olamadı. Özellikle maçın sonlarına doğru tempo iyice yükseldi. Ancak iki takım da golü bulamayınca 0-0 beraberlikle puanlar paylaşıldı. Üye, bu maçta da 13.75 oran yakaladı.

Haberin Devamı

Misli üyesi böylece 3 maçta tam 941.84 oran tutturarak 264 TL’ye 206 bin 328 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında ilk sırada yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

Yok böyle kupon 3 maç oynadı, hiçbir maçta gol olmadı, iddaadan 206 bin 328 TL kazandı...

Yok böyle kupon 3 maç oynadı, hiçbir maçta gol olmadı, iddaadan 206 bin 328 TL kazandı...

Haberin Devamı

Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye ol!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!