Yok artık Fırat Aydınus! Galatasaray-Trabzonspor maçında...

Güncelleme Tarihi:

Yok artık Fırat Aydınus Galatasaray-Trabzonspor maçında...
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2018 13:07

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray-Trabzonspor maçını yönetecek olan Fırat Aydınus'un ilginç istatistiği dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Spor Toto Süper Lig’de 17 maç yöneten Fırsat Aydınus, 6 kırmızı kart çıkardı, 4 kere beyaz noktayı gösterdi. Büyük takımların maçlarında nasıl performans gösterdiğine bir göz atalım...

- Ligin 6. haftasında Bursaspor – Galatasaray maçını yönetmiş ve İY1/MS2 oynayan iddaacılar 18,00 orandan kazanmıştı.

- 7. hafta Beşiktaş – Trabzonspor maçına atanmış, 8 kere sarı kart çıkarmıştı.

- 14. hafta ise derbide, Beşiktaş – Galatasaray maçında düdük çalmış, Beşiktaş ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 kazanırken maçta 6 sarı kart çıkmıştı.

- 20. haftada ise Sivasspor, Galatasaray’ı konuk ederken maçın hakemi yine Fırat Aydınus’tu. 1 penaltı, 4 sarı kart ile maçı bitirdi.

- Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Kupası yarı final ilk maçında ise maça damga vuran isim oldu. 3 kırmızı kart, çalınan ve çalınmayan ofsayt, faul kararları ile uzun süre gündemde kaldı.

Haberin Devamı

Bu sezon maç başına 5,00 sarı kart ortalaması olan Fırat Aydınus'un, söz konusu Galatasaray-Trabzonspor maçları olunca ilginç istatistiği dikkat çekiyor.

- 23 Aralık 2009'da, Türkiye Kupası'nda, Galatasaray – Trabzonspor maçını yönetti. 2-1 biten maçta sadece 1 sarı kart gösterdi.

- 22 Aralık 2013'ta adres bu sefer Süper Lig'di. Galatasaray, Trabzonspor'u yine 2-1 yendi. Fırat Aydınus 2 sarı kart çıkarttı.

- 11 Mayıs 2014'te, Galatasaray'ın 4-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor maçında da sadece 1 sarı kart göstermişti.

- İki ekibin 22 Ekim 2016'daki lig maçını Trabzonspor 1-0 kazanırken, Fırat Aydınus maç boyunca 1 kart bile çıkarmadı!

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta, gözler yine Fırat Aydınus'ta olacak! 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!