Yaz transfer sezonu ne zaman başlayacak? 2020 transfer sezonunun başlayacağı tarih belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Yaz transfer sezonu ne zaman başlayacak 2020 transfer sezonunun başlayacağı tarih belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2020 03:44

Yaz transfer sezonu ne zaman başlayacak? Süper Lig'de maç heyecanı devam ederken, Türkiye'de yaz transfer sezonunun başlayacağı tarih gündeme geldi. Kadrolarındaki eksikleri tamamlayacak olan kulüpler, 2020 yaz transfer sezonunda yerli ve yabancı futbolcularla masaya oturacak. FIFA'nın en son güncellediği verilere göre, bu yıl transfer sezonunun 22 Eylül'de sona ereceği açıklandı. İşte, yaz transfer sezonu 2020 ile ilgili ayrıntılar.

Haberin Devamı

Corona virüsü nedeniyle ertelenen Süper Lig maçları devam ediyor. Salgın nedeniyle haziran ayında başlayan Süper Lig'de maçlar devam ederken, bu sene bir yandan da transfer anlaşmaları yapılacak. FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, 2020 yaz transfer sezonu, 1 Temmuz'da başlayıp 22 Eylül'de sona erecek. İşte, yaz transfer dönemiyle ilgili bilgiler.

YAZ TRANSFER SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

FIFA, Türkiye'de yaz transfer döneminin 1 Temmuz'da başlayıp 22 Eylül'de sona ereceğini açıkladı.

FIFA, koronavirüs pandemisi nedeniyle liglerin ertelenmesinden dolayı yeni transfer takvimini açıkladı.

FIFA’nın resmi internet sitesinden paylaşılan tabloda, Türkiye’de yaz transfer döneminin 1 Temmuz ile 22 Eylül tarihleri arasında açık olacağı kaydedildi. Öte yandan Türkiye’de devre arası transfer dönemi ise 1 Ocak ile 28 Ocak 2021 tarihleri arasında açık olacak.

Haberin Devamı

TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Ligler oynatılmayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerin oynatılmamasını kararlaştırdı.

TFF'den yapılan açıklamada, TFF Başkanı Nihat Özdemir, başkan vekilleri Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, yönetim kurulu üyesi Hamit Altıntop, 2. ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği Başkanı Volkan Can, yönetim kurulu üyeleri ve kulüp başkanlarının katılımıyla Riva'da bir toplantı gerçekleştirildiği belirtildi.

Kulüplerin toplantıda, liglerin oynanmamasını talep edip, tescil konusunu TFF Yönetim Kurulu'na bıraktığı belirtilerek, "Kulüp temsilcileri ile karşılıklı mutabık kalındığı üzere, söz konusu talebi TFF Yönetim Kurulu değerlendirmiş olup, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig, ayrıca Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'lerinin oynatılmamasına karar vermiştir. TFF'nin liglerin tescil formatı ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Kararın kulüplerimiz ve Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz." ifadeleri kullanıldı.

BAKMADAN GEÇME!