Yassine Benzia kimdir? Yassine Benzia kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Yassine Benzia kimdir Yassine Benzia kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2018 17:19

Transfer döneminin kapanmasına saatler kala, Yassine Benzia'nın kim olduğu merak konusu oldu. Basında yer alan haberlerin ardından Yassine Benzia hakkında bilgi sahibi olmak isteyen çok sayıda futbolsever, genç oyuncu hakkında internette araştırma yapıyor. Peki, Yassine Benzia kimdi? Yassine Benzia kaç yaşında?

Haberin Devamı

Yassine Benzia, Fenerbahçe ile adı anılan oyuncular arasında yer alıyor. Cezayir asıllı Fransız futbolcu olan Yassine Benzia, futbola profesyonel anlamda Olympique Lyon takımında başlamıştır. Bu kariyerinin ardından Lille takımına transfer olan Yassine Benzia, son günlerde ise Fenerbahçe ile anılıyor.

Yassine Benzia, 8 Eylül 1994 tarihinde Fransa'nın Saint-Aubin-les-Elbeuf kentinde dünyaya geldi. Futbola Saint-Aubin F.C'e amatör olarak başlayan Benzia, sonra sırasıyla Oissel, R.C. Caudebecais, U.S. Quevilly takımlarında forma giymiştir. Profesyonel anlamda ilk sözleşmesi ise Olympique Lyon'da forma giymiştir. 2015 yılında Fransa'nın Lille takımına 1 milyon Euro bedelle transfer olan oyuncunun abisi de futbolcudur.

Orta saha mevkisinde forma giyen Yassine Benzia, ihtiyaç halinde sağ kanat ve santrafor mevkisinde de forma giyebilmektedir. 1,78 boyuna sahip olan Benzia, sağ ayağına hakimdir.

Haberin Devamı

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!