Yakalama aracı Ali Türkkan ile Dario Costa'ya emanet

Güncelleme Tarihi:

Yakalama aracı Ali Türkkan ile Dario Costaya emanet
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2022 13:23

Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak amacıyla tüm dünyada aynı anda koşulacak Wings for Life World Run’da yakalama aracını kullanacak isimler belli oldu.

Haberin Devamı

İki kıta, yedi ülkede düzenlenecek Wings for Life World Run’da omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak için yüz binlerce kişi ‘koşamayanlar için koşacak’. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ve Ford’un ana sponsorluğunda 8 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te İzmir’de gerçekleştirilecek Wings for Life World Run’da Ford Kuga yakalama aracının direksiyonunda Red Bull sporcuları Ali Türkkan ile Dario Costa olacak.

Dario Costa, Türkiye’de dünya rekoru kırdı

Ford marka yakalama aracının direksiyonunda olacak Red Bull sporcusu Dario Costa, geçtiğimiz yol Kuzey Marmara Otoyolu, Çatalca Mevki T1 ve T2 Tünelleri’nden 43,44 saniyede geçerek, "Uçak ile En Uzun Tünel Uçuşu" dünya rekorunu kırdı ve Guinness Rekorlar Kitabı’na girmişti. Türkiye’nin rallideki en yetenekli genç pilotlarından Red Bull sporcusu Ali Türkkan da Wings for Life boyunca yakalama aracında Dario Costa’ya eşlik edecek.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!