WRC’de sıradaki durak Polonya

Güncelleme Tarihi:

WRC’de sıradaki durak Polonya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 10:39

Motor sporları denince akla gelen ilk organizasyonlardan olan Dünya Ralli Şampiyonası’nda heyecan sürüyor.

Haberin Devamı

Son yarışlara girilirken pilotlar bu kez de Polonya’da kozlarını paylaşacak. Yarın başlayacak ve Pazar’a kadar sürecek zorlu maratonda birbirinden usta isimler, toplamda 326 km yol kat edecek.

Polonya’da genel klasman lideri Red Bull sporcusu Sebastian Ogier ile birlikte Neuville ve Latvala da birincilik kovalayacak. Yarış, özel röportaj ve içeriklerle her zaman olduğu gibi Red Bull TV’den canlı yayınlanacak.

Dünyanın en prestijli motor sporları organizasyonlarından biri olan Dünya Ralli Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Ott Tanak’ın kazandığı İtalya yarışının ardından pilotlar bu kez de 29 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Polonya’da kozlarını paylaşacak. Virajları ile dikkat çeken parkurda pilotlar, 23 etap geçip toplam 326 kilometre sürüş yapacak. 

Haberin Devamı

Heyecanın gittikçe arttığı organizasyonun takviminde kritik öneme sahip olan Polonya Rallisi’nde yine üç isim öne çıkıyor. Red Bull sporcusu Sebastian Ogier, Jari-Matti Latvala ve Thierry Neuville, rakiplerine üstünlük kurarak zafer elde etmeye çalışacak.

Dünya Ralli Şampiyonası’nın bu yılki yarışlarında Ogier’in yüksek formu dikkat çekiyor. İlk mücadelelerde rakiplerine geçilmesine karşın formunu sonradan bulan başarılı pilot, genel klasmanda 141 puanla lider. Ogier’in hemen ardından 123 puanlı Thierry Neuville geliyor. Ott Tanak ise 106 puanla üçüncülükte bulunuyor.

Yarış Red Bull TV’den de yayınlanacak

Nefes kesecek Polonya Rallisi, Red Bull TV’den canlı olarak izlenebilecek. Özel yapımlarla geniş bir program yelpazesi bulunan Red Bull TV’yi izlemek isteyen yarış severler için ralli linkinden canlı yayınlanacak.

BAKMADAN GEÇME!