Volkan Demirel için kabus gibi skor! Kariyerinde bir ilk...

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirel için kabus gibi skor Kariyerinde bir ilk...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2023 08:48

Süper Lig'in 19. haftasında konuk ettiği Hatayspor'u 4-0'la geçen Galatasaray, 8'de 8 yaparak liderliğini sürdürdü. En yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki farkı 7'ye çıkaran Aslan'da teknik direktör Okan Buruk tarihe geçerken Bordo Beyazlılar'ın hocası Volkan Demirel bu sonuçla kabusu yaşadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 'yi Kadıköy'de 3-0 devirmesinin ardından evinde Hatayspor'u konuk eden Galatasaray, çıkışını sürdürdü. Rakibini Kerem Aktürkoğlu ve Juan Mata (2) ve Bafetimbi Gomis'in golleriyle 4-0 mağlup eden sarı kırmızılı ekip, maç fazlasıyla en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti.

Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor'un galibiyet özlemi ise 5 maça çıktı. Bordo Beyazlılar, son galibiyetini 13 Kasım 2022'de İstanbulspor karşısında 1-0'lık sonuçla almıştı. Nef Stadı'nda oynanan maçta Okan Buruk tarihe geçerken Volkan Demirel bir ilki yaşadı.

VOLKAN DEMİREL İÇİN KABUS

Opta verilerine göre; Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'a rakip olduğu 34 resmi maçtaki en farklı mağlubiyetini bu akşam Hatayspor'un başında aldı.

Haberin Devamı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ise Süper Lig tarihinde sarı-kırmızlı ekibin başında 8 maçlık galibiyet serisi yakalayan dördüncü isim oldu (Mustafa Denizli, Reiner Hollmann & Fatih Terim).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!