Volkan Demirel: "Düşündüğümüz gibi olmadı..."

Güncelleme Tarihi:

Volkan Demirel: Düşündüğümüz gibi olmadı...
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2023 16:10

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Hatayspor, deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşırken, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Haberin Devamı

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, “İstanbulspor’u tebrik ediyorum. Maç berabere de bitebilirdi, İstanbulspor’un farklı galibiyeti ile de bitebilirdi. Daha üstün olan taraf İstanbulspor’du. Bugün istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Genel olarak İstanbulspor maçı hak eden taraftı. Bu durumda olmamızın sebebini genç olmamıza bağlıyorum. Yaş ortalamamız düşük. Maç oynaya oynaya kazanmaya çalışacağız. Önümüzdeki hafta kazanarak ligde yukarılara tırmanma söz konusu olabilir. Düşündüğümüz gibi maç olmadı” ifadelerini kullandı.

Hakan Yakın: “Üç puan önümüzdeki maçlar için moral olacak”

İstanbulspor Teknik Direktörü Hakan Yakın, “Maçtan önce biliyorduk zor olacağını. Oyuncularımız gerçekten iyi oynadı. Maçlarımızı kaybettik. Moral için bu iyi bir durum değildi. Bugün karşılaşmaya çok iyi başladık. Hatayspor’un çabuk geçişleri olacağını biliyorduk. Ama oyunda rakibimize müsait pozisyon vermedik, müsaade etmedik. 1-0 öne geçtik. 1-0’dan sonra takımda rahatlık oldu. Topu kendi aramızda tutamadık, rakibi motive ettik. Bu kendi açımdan hoşuma gitmeyen bir şey. Maçın ikinci devresinde Hatayspor’un hücum oynayacağını biliyorduk. Penaltı pozisyonu var. Bu takım için uyandırma sinyaliydi. Ondan sonra 2-1’i bulduk. Takım maç bitene kadar mücadele etti. Galibiyeti hak ettik. 3 puan önümüzdeki maçlar için moral olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Volkan Demirel: Düşündüğümüz gibi olmadı...

Milli arada iyi çalıştıklarına dikkat çeken Yakın, “Milli ara bizim için çok önemliydi. Takımla çok iyi çalışabildik. Takımın fiziksel durumu iyi, daha iyi olacağız. Onun için de memnunuz” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!