Vida, Beşiktaş için gün sayıyor

Güncelleme Tarihi:

Vida, Beşiktaş için gün sayıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 23:37

Transferde önceliği daha güvenilir bir savunma kurmaya veren siyah beyazlı kulüp, bir süredir peşinde olduğu Domagoj Vido’yı bitirme aşamasına geldi. Hırvat oyuncu, yıllık 2 milyon Euro’ya “Evet” derken, kulübü ile son pürüzler giderildikten sonra imzaların atılması planlanıyor.

Haberin Devamı

SAVUNMASINI sağlama almak isteyen ve Marcelo’nun ayrılma durumunun da ortaya çıkmasıyla, transferde önceliğini stopere veren Beşiktaş, Şenol Güneş’in daha önce de istediği Domagoj Vida’yı almak üzere...

Futbolcuyu, yaptığı görüşmelerde transfere ikna etmeyi başaran ve el sıkışan siyah beyazlı yönetim, Dinamo Kiev’le de büyük ölçüde anlaştı.

Bir süredir yoğun biçimde sürdürülen görüşmelerde bonservis bedeli konusu, iki aşamalı olarak çözümlendi.

Buna göre, Beşiktaş Kulübü, Ukrayna’nın köklü takımına kaleci Denys Boyko’yu vermenin yanı sıra 2.5 milyon Euro da para ödeyecek.

SIRA DİĞER TRANSFERLERDE

BEŞİKTAŞ, 4 yıllık sözleşme yapacağı Domagoj Vida’ya ise her yıl için 2 milyon Euro ücret ödeyecek.

Vida, Osijek, Bayer Leverkusen ve Dinamo Zagreb takımlarında başarıyla görev yaptıktan sonra 5 yıl önce Dinamo Kiev’e transfer oldu. İleri çıkışlarıyla da etkili olabilen yıldız oyuncu, geçtiğimiz sezon 39 maçta 4 gol attı.

Haberin Devamı

28 yaşındaki oyuncunun transferiyle savunma kurgusunda önemli ölçüde rahatlayacak olan siyah beyazlılar, daha sonra diğer transferlere yönelecek. Hedef, Şenol Güneş’in isteklerini büyük ölçüde gerçekleştirmek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!