Uluslar Ligi'nde İskoçya'nın konuğu Arnavutluk! Öne çıkan iddaa...

Güncelleme Tarihi:

Uluslar Liginde İskoçyanın konuğu Arnavutluk Öne çıkan iddaa...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2018 11:41

'Euro 2020 vizesi alma' hedefi konarak hazırlık maçlarına anlam katması hedeflenen Uluslar Ligi'nde, İskoçya'nın konuğu Arnavutluk. Takımlardan son haberlere ve öne çıkan iddaa tercihine göz atalım...

Haberin Devamı

İskoçya

- Belçika ile oynanan ve 4-0 kaybedilen hazırlık maçında, maça damga vuran isim kesinlikle, yaptığı inanılmaz hatalarla kaleci Craig Gordon'du.

- Teknik patron Alex McLeish, hatasından dönüp, formda Allan McGregor ile maça başlayacaktır/başlamalıdır.

- O maçta, devre arasında kenara gelen Leigh Griffiths'in önemli bir sakatlığının olmadığı açıklandı. Yine ilk 11'de başlaması çok muhtemel.

- Celtic'in sol beki Kieran Tierney, 3'lü stoper düzeninin solunda, Liverpool'un sol beki Andrew Robertson ise orta 5'linin solunda görev yaptı.

- McLeish, '3-5-1-1' ile oynadıkları maçta, 4-0'lık skora rağmen taktik düzene uyum ve belli bir noktadan sonraki performanstan memnun olduğunu dile getirdi.

Arnavutluk

- Arnavutluk kadrosunda 3 önemli eksik var. Bu 3 eksik, Türkiye ile oynadıkları hazırlık maçında önemli işler yapmıştı.

Haberin Devamı

- 3-2 kazandıkları maçta 2 asistle oynayan Roshi (sağa yakın oynar), Rangers'ın yeni transferi, 1 gol atan Grezda (sola yakın oynar) ile 2 gol atan ve 1 asistle oynayan Sadiku (forvet) sakat.

- Napoli'nin sağ beki Elseid Hysaj, Lazio'nun kalecisi Thomas Strakosha ve Arsenal'in meşhur Xhaka'sının kardeşi, Basel'in ön liberosu Taulant Xhaka, kadroda dikkat çeken isimler olarak ön plana çıkıyor.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!