Uluslar Ligi maçlarından hangileri iddaa'da banko? İşte yanıtı...

Güncelleme Tarihi:

Uluslar Ligi maçlarından hangileri iddaada banko İşte yanıtı...
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2018 14:19

'Euro 2020 vizesi alma' hedefi konarak hazırlık maçlarına anlam katması hedeflenen Uluslar Ligi'nde bugün 7 maç iddaa listesinde. Takımlardan son gelişmelere ve öne çıkan iddaa tercihlerine göz atalım...

Haberin Devamı

Azerbaycan - Kosova

- Kosova'nın kalesinde, Çaykur Rizespor'un bu yaz kadrosuna kattığı ama şu ana kadar hiç şans vermediği Samir Ujkani var.

- Hücum hattında ise, yine Çaykur Rizespor forması giyen Vedat Muriç ve bir dönem Eskişehirspor'da izlediğimiz Atdhe Nuhiu yer alıyor.

- Dünya Kupası elemelerini üst üste 9 yenilgiyle kapatmışlardı ama Mart/Mayıs döneminde oynadıkları 4 hazırlık maçını gol yemeden kazandılar.

- Azerbaycan'ın başında, aynı zamanda Karabağ takımını da yöneten Gurban Gurbanov var. Şampiyonlar Ligi'nde Karabağ ile Atletico Madrid'e yenilmeyerek dikkat çekmişti.

- UEFA Uluslar D Ligi'nden 1 takım, EURO 2020'ye gidecek. Azerbaycan işi sıkı tutabilir.

İtalya - Polonya

- İtalya'da Mancini, Polonya'da ise Brzeczek ilk resmi maçlarına çıkıyor. İki ülke de yeni bir yapılanma içinde. 

Haberin Devamı

- Mancini 7 tane 'hiç' İtalya milli forması giymemiş oyuncuyu kadroya çağırırken, Brzeczek ise 6 tane 'Ekstraklasa' oyuncusunu kadroya aldı.

- Polonya'da, tecrübeli sağ bek Lukasz Piszczek milli takımı bıraktı. Orta saha oyuncuları Damian Kadzior ve Arkadiusz Reca ilk kez aday kadroya çağrıldı.

Günün en popüler iddaa tercihlerini incelemek için buraya tıklayın!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!